Je to mozne, osobne som na nich nejazdil.forza156 píše:Nankangy nebrat.Na vodě mě klouzali jak na ledě.Já osobně už jsem z těch šikmookých sraček vyrostl.Nedávno jsem sehnal přes e-shop pirelli zero nero 215/45 R17 za 2.775 kč za kus.Nádherná cena.
A to byli nový?wraith771 píše:
Je to mozne, osobne som na nich nejazdil.
A na Zero Nero Ti musim oponovat lebo som ich mal na 166 ked som ju kupil a tie tak hucali ze som si myslel ze loziska v nabojoch maju asi 1000 rokov.
Mohu potvrdit, P7 jsou skvělé gumy za rozumnou cenu. Nazul jsem je po PremiumContactech a Stilo ožilo jak po omlazovací kůře.Obecně je šípovitý vzorek pouze marketingový tah. Gumy se pak víc líbí, ale je to na úkor vlastností. Nejvýhodnější je asymetrický dezén. Jako mají např. Pirelli P7
nie, mali asi 8 mm vzorforza156 píše:A to byli nový?wraith771 píše:
Je to mozne, osobne som na nich nejazdil.
A na Zero Nero Ti musim oponovat lebo som ich mal na 166 ked som ju kupil a tie tak hucali ze som si myslel ze loziska v nabojoch maju asi 1000 rokov.
Mam je na 147 a nedam na ne dopustit!spirpin píše:Kejml napsal:Mohu potvrdit, P7 jsou skvělé gumy za rozumnou cenu. Nazul jsem je po PremiumContactech a Stilo ožilo jak po omlazovací kůře.Obecně je šípovitý vzorek pouze marketingový tah. Gumy se pak víc líbí, ale je to na úkor vlastností. Nejvýhodnější je asymetrický dezén. Jako mají např. Pirelli P7
www.pneu-servis.czrobert37 píše:
A jaký Pirelli v rozměru 17" 215/45 pásnou přesně? P6, P7 NERO, ZERO nebo co všechno dělají. A kde přesně si Forza156
ty nera sehnal za těch 2770/ks?
robert37 píše:já teď četl nějakou diskuzi (samozřejmně tam vše napsané beru s rezervou) a tam právě psali, že Pirelli změnilo směs v Nero a prý dost dlouho jako úplně nové kloužou, než se zajedou a i po zajetí to prý není ono. Jde o to že jsou levnější a více vydrží na úkor jízdních vl. A naopak prý Falken 452 jsou prý už kvalitativně shodné s věhlasnějšími značkami. Je třeba to důkladně vygůglovat
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti