Asi bych se zde měl nějak uvést a omlouvám se, pokud k tomu volím špatné téma.
Já se stal alfistou tak nějak nedopatřením...

Loni na dovolené v Itálii jsem tuhle krasavici poprvé viděl a od té chvíle mi nedala spát..., no, ta cena za novou taky. Že naše nové auto bude opět z Itálie bylo jasné a bohužel, (bohudík) Fiat nedělá žádnej kombík v rozumné cenové relaci. Snad jen Cromu, která stojí stejně jak Alfa, která je ovšem vzhledově někde jinde... Já potřebuju auto jak na reprezentaci, tak rodinné. (Právě jsem se vrátil z akce z hor - fšichni ti koktávisti, co mi rozmlouvali alfu a vychvalovali škodifku nazouvali řetězy, a já v klidu zařadil a odjel středem...

Ještě ke fšemu cestou přes sedlo, kterou prej má problém projet i gazík - pěkně jsem si zařádil...

) No, náhodou mi vyprávěl kamarád, jak koupil své auto podstatně levněji jako předváděčku přes s-auto. Z recese jsem to tam zadal a výsledkem mám tuto krasavici za 60% ceny. Byla vyrobena v létě 2008, 1.5 roku stála ve skladě v Miláně a nakonec ji 1/2 roku očumovali němci v autosalónu...

Do provozu jsem ji letos uvedl ažž já a měla najeto celých 180km, když jsem si ji odvážel - 35 jsem najel já.