lidi mi říkaj Pavouk a pohybuju se na Olomoucku. Ještě před půl rokem bych nevěřil, že se mi splní 4 kolový sen v mých 23 letech. Jelikož náš rod pochází z Padovy, otec mě vždy vedl k italským motorkám, auťákům a vůbec ke všemu co má značku z apeninského poloostrova. V osmnácti jsem podědil malý stříbrný Punto r.99 1,1L, s kterým doteď jezdí žena. Následovalo šikovný 3dv. žlutý Fiat Stilo 1,4 6kv. 70kW, který jsem však velmi brzy vyměnil se ségrou za Renaulta Scenica Rx4 z důvodu stěhování na Drahanskou vrchovinu. Se čtyřkolkou to bylo v zimě krásně pohodlný, ale ital to nebyl. Minulý rok jsem přestal jezdit silniční motocyklový závody, tak jsem se nas.ral, veškerý vybavení včetně motorky prodal, francouze prodal a koupil tak Alfičku

Vždycky jsem chtěl červený GTčko v 1,9tce, ale po nějakém čase jsem přehodnotil své požadavky a uvědomil si, že do té krasavice se mi nevejde pes. Tak začlo hledání červeného Sportwagona v 1,9 silnější verze nejlépe se světlým interiérem (mimochodem moc praktickým