...počasí sice zprvu nepořálo, ale trať byla relativně suchá.. Při příjezdu se musel vyplnit krátký protokol.. a pak se čekalo v koloně cca. 40min, než na nás přišla řada..tak se kecalo, sledovala závodní trať, kde se občas děli zajímavé věci

a prohlíželi se auta. Vyjíždělo se vždy po 20 kouscích na 10min...nás 8 alfistů vyrazilo jako poslední v téhle 20tce... já já jako první..Musím říct, že jsem to chtěl brát s rozumem, ale nějak mi to nevyšlo

..takže super jízda a to ještě ke mě přisedla do auta pěkná mažoretka

. Dokonce jeden z nás trošičku zavítal do šotoliny a odnesl to naštěstí jen spojler, podběch a pár drobností, které jsem pak potkával na okruhu

... K našemu A.R. klubu ÚL se při cestě nečekaně a úmyslně tajně přidal ELBA s GT 3.2 a TATA se 156... Na trati se byly k vidění různé závodní speciály, Porsche, staré ameriky a samozřejmně mí nejoblíbenější tuningáři - ale když nad tím tak přemýšlím, tak jsem jich tam viděl hodně málo..snad jen pár kousků-že by strach?

ale nejvíce a těžce nesla část Alfystů, předjetí od Felicie asi s nějakými dělníky jedoucími ze stavby

..protože měli přilby rukavice a v kufru nějaké lešenářské trubky

... Mě naštěstí udělalo jen Elbovo GT-ale musel bojovat-nebo se šetřil?

..ne nemusel ty zatáčky tak řezat, prostě 3.2 mě na cílové rovince vzalo, že jsem ani nestihl zamávat
V celém areálu se mohlo pohybovat takových 150 vozů..a docela mě zklamalo, že krom nás jsem tam žádného Alfystu, ani itala neviděl..vzpomínám si jen na jednu Lancii.
...Bohužel jsem musel po odjetí hned odjet do práce do Prahy a tak jsem přišel o následné posezení v hospůdce.. což mě moc mrzí, protože celou akci se nesla suprová nálada...v nejbližší době dodám foto