Tak jak jsem říkal tak se splnilo, prodal jsem 159 a rozhodl se, že koupím něco zajímavějšího. Variant bylo několik, 330 cabrio, Z3, Barchetta a tak dále a tak dále, ale rozhodnuto bylo nakonec srdcem. Ceny Spiderů s bussem už dost rostou a pomalu jsem se začal smiřovat s tím, že budu muset koupit 2.0 TS. Pak se v Německu objevil jeden kus s fotkama ze zimy, nádherným stavem podle fotek a se zajímavou cenou. Tak nastala akce kulový blesk a během dvou dnů se jela složit záloha. Já se nemohl utrhnout z práce a proto jsem musel věřit slovům kupujícího a tomu, že auto dobře prohlídne. Ve zkratce všechno vypadalo v pohodě a do cca 10 dnů jsem měl auto v ČR na značkách a vším vyřízeným.
Včera jsem si pro něj jel přes půl republiky na 9 večerní. Auto vypadá krásně, má najeto kolem 95tkm. Po dvou majitelích, první paní ročník 34, druhý majitel paní ročník 56. Po půlnoci jsem ho zaparkoval do garáže a šel se tetelit blahem do peřin. Na víkend mizím na chalupu se psem, takže Spider zůstane doma, ale už se nemůžu dočkat na týden až to pořádně prolezu.