Ahojte
Chcem menit auto po 6 rokoch. Vela jazdím ročne cca 40.000 km. Bohužiaľ okrem nemeckej svätej trojice neni moc čo.
Našiel som AR Stelvio ako predvádzacie auto v BEGAM Trnava. Bola to 2024 2,2 JTD 154 KW. Skôr ak sa rozhodnem pôjdem do slabšej verzie.
Auto je..... po druhej predvádzacej jazde som bol na vážkach že rovno vezmem. Auto je dobre vybavené a ešte na neho platí záruka 200.000 km a 5 rokov. Súčastný stav 25.000 km
Jedna vec ma ale zarazila a to bol aerodynamicky zvuk od dverí, okien, spätákov...neviem to presne identifikovať. Predajca to registroval tiež. Tým že jazdím vela a hlavne dialnice mám obavu o uroveň hluku v interiéri čo je dost pri dlhých jazdách únavne. Máte niekto skúsenost dialnica 130 -135 km/hod.?
Aj keď na druhú stranu nechce sa mi verit že auto s pôvodnou cenovkou cca 58.000 eur by bolo tak hlučné vo vnútri a test čo robil p. Karpát v motoringu tá istá verzia ten istý ročník a bol velmi príjemne prekvapený nízkou urovnou hluku v aute pri 130 mu to nameralo iba 67 dcb.
Díky moc dopredu za Vaše skúsenosti
STELVIO Hlučnost v interiéri od vzduchu
Re: STELVIO Hlučnost v interiéri od vzduchu
Auto má panoramatickou střechu? Pokud vím, ta jediná není odhlučněná a přenáší kravál. Proto jsem si absenci panoramy dal jako podmínku při výběru auta. Mluvím tedy o předchozím modelu (2021).
Celkem spokojenej parchant
Plná garáž bavoráků plus jedna Alfa :-)
Stelvio Veloce Vesuvio 2021 280 PS
Plná garáž bavoráků plus jedna Alfa :-)
Stelvio Veloce Vesuvio 2021 280 PS
Ahoj nie nemá
Je to rok výroby 2024
Išlo to asi od speťakov
Je to rok výroby 2024
Išlo to asi od speťakov
- Pete Biggy
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
No nevím,jestli u tohoto kusu tam není nějaký ještě jiný problém…ale Stelvio je opravdu hlučné od bočních dveří.Ale to je dáno právě tím, že zbytek auta je absolutně nadstandardně odhlučněné a tohle slabší místo je pak o to citelnější…Třeba Toyoty jsou za mě brutálně špatně odhlučněné od podvozku a když jsem měl půjčeného Lexuse,tak jsem byl právě zklamaný, že to od toho spodku mohli daleko lépe odhlučnit.Samozřejmě lepší jak u Toyoty za poloviční cenu,ale na to,jak se o Lexusech říká, že to je pojízdný obývák…A Stelvio je proti tomu úplně jinde.Až na ty boky…
Alfa Romeo Stelvio Veloce 280 /2023-MY2022/
Suzuki Swift 1,2 mildhybrid /2022/
KTM SMT limit. edit. /2011/
Ex AR Stelvio B-Tech 280 /2020/, Subaru Forester XT /2018/, Subaru XV 2.0 /2016/ a spousta motorek vč. klenotu Benelli TNT Café Racer
Suzuki Swift 1,2 mildhybrid /2022/
KTM SMT limit. edit. /2011/
Ex AR Stelvio B-Tech 280 /2020/, Subaru Forester XT /2018/, Subaru XV 2.0 /2016/ a spousta motorek vč. klenotu Benelli TNT Café Racer
Ahoj
Dik. Skúsil by som dat odhlucnit dvere. Stojí to na sk cca 900 eur ale mohlo by to pomôcť.
Ktovie či práve tento hluk od dverí neodradil od kupi inak takého famózneho auta mnohých potencionálnych zákazníkov.
Ale ak si mám vybrat že šoférujem auto v porovnaní s nejakým tabletom na kolesách budem musieť urobiť kompromis …
Dik. Skúsil by som dat odhlucnit dvere. Stojí to na sk cca 900 eur ale mohlo by to pomôcť.
Ktovie či práve tento hluk od dverí neodradil od kupi inak takého famózneho auta mnohých potencionálnych zákazníkov.
Ale ak si mám vybrat že šoférujem auto v porovnaní s nejakým tabletom na kolesách budem musieť urobiť kompromis …