Jinak se jedná o tuhle akci kdyby se třeba chtěl i někdo zůčastnit... Je to tam hodně dobrý... A v sobotu večer bejvá dobrá striptérka

http://hledani-priver.cz/home/
No RS ma 147kW ja mam 166kW a teď budu mít motor jak novej z toho servisu.. A mam tam sport svody s koncovkou to by taky mohlo něco přidat.. Tak nevim noKubas píše:nechce se mi hledat kolik má RS koní, ale myslím že stejně jak Alfa.... takže vzhledem k tomu že patrně je Škodovka lehčí tak není co řešit.... A jestli bude mít DSG, tak nemáš šanci tím tuplem.... Pozdravuj spojku a nech to před sprintem pořádně zahřát....
Nj on by nemusel mít takovou maximalku no.. ukecat sem se nenechal prostě to chci zkusit.. Vyházim rezervu a všechno z auta a natankuju jen par litrů a uvidímeLadin 164V6 píše:Dejte si to nekde na delsim useku na dalnici tam mu ujedes, ale na 400m se nechytas, je to moc kratky...
Jinak se divim ze ses do toho nechal ukecat, na takovyhle hovadiny jsou golfy a rejze...
..Oooneil píše:No jo tak uvidíme.. je to nějakej mlaďas třeba tatíkovu ochcávku ještě moc neovládá a dostane kotel... Nj uvidíme za měsíc napíšu jak to dopadlo
No pravě sem nechtěl aby to takhle vyznělo ale tak jezdim autm 5. rokem takže už pár kopců najezděnejch mám jezdil sem taky závodní feldou nějakou tu dobu... 200 koní 900kg a pár vrchů sem vyhrál...Harous píše:Kdezto Ty jsi zkuseny matador kterej svoje auto perfektne zna a umi ho bezpecne ovladat na limitu...
Richie nebuď takový moralista, s chlastem za volantem mám 10 let starou zkušenost dokonce i já..... Sice jsem nikoho nezabil, ale taky jsem si to vyzkoušel.... Zas z toho nedělejme vědu....Richie píše:pokud si vlezl za volant s trochou alkoholu..nemam co dodat...![]()
![]()
To jo, ale nechlubíš se tím.Kubas píše:Richie nebuď takový moralista, s chlastem za volantem mám 10 let starou zkušenost dokonce i já..... Sice jsem nikoho nezabil, ale taky jsem si to vyzkoušel.... Zas z toho nedělejme vědu....Richie píše:pokud si vlezl za volant s trochou alkoholu..nemam co dodat...![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host