Sraz FIAT ALFA LANCIA Praha 2009 (cerven/cervenec)
Sraz FIAT ALFA LANCIA Praha 2009 (cerven/cervenec)
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
To by mohla, ale nechapu stejne to nevyjde. Kazdej mohl prijet uz na Kamen, Venca to koncipoval jako sraz vsech italu. A jak to dopadlo, bylo tam jen par aut jinejch nez Alfa...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
no a jak to dopadlo jsme videli....ani se nedivim ze tam nikdo neprijel...ja kdybych mel neco jineho alfu ,tak uz tam taky neprijedu...divat se na posmesne a pohrdave pohledy ostatnich ucastniku srazu nepotrebuju....Kamen je fajn akce ale neni pro kazdeho..pro me urcite ne...
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
ale hlavne by to melo byt o lidech...ne o autech.bouzel vim ze takovy lid jsou...ale je to ubohost..Richie píše:no a jak to dopadlo jsme videli....ani se nedivim ze tam nikdo neprijel...ja kdybych mel neco jineho alfu ,tak uz tam taky neprijedu...divat se na posmesne a pohrdave pohledy ostatnich ucastniku srazu nepotrebuju....Kamen je fajn akce ale neni pro kazdeho..pro me urcite ne...
trechu trpkosti jsem si vyzral i ja kdyz marejka sla do sveta a mel jsem alfu.ale neco se musi prekousnout
Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm VELOCE
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
- RV147
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi zas tak moc italskejch aut tu nejezdí abysme se povyšovaly vzájemně nad sebou a kastovali kvůli značkám. Já jsem třeba na svůj první sraz dorazil Feldou. Je fakt, že jsem parkoval stranou. Posměšný pohledy ať si každej strčí víte kam. Že má někdo horší, starší nebo jiný auto ? Že je Moravák a né Čech, že chodí na jinej web ? To si snad děláte
Richie, v Kameni jsem Tě možná viděl , ale nevím jestli jsme spolu mluvily, bo vy zrzavý se mi hrozně pletete (Radar, ty a Aleš)

Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
jojoRV147 píše: Richie, v Kameni jsem Tě možná viděl , ale nevím jestli jsme spolu mluvily, bo vy zrzavý se mi hrozně pletete (Radar, ty a Aleš)![]()

Hlavně v Praze je každej rok ARC Tour a to právě na začátku prázdnin. Takže buď by to chtělo dát dohromady, což asi nebudou chtít pořadtelé Tour (částečně souhlasím, kolona alf je úžasná), nebo na tom srazu nebude moc alf. Můj sen je uspořádat jednou minisraz "vedení" všech italoautoidních klubů a dohodnout nějaký společný sraz. Ale obovám se, že se to musí řešit na podzim a ne v březnu, kdy mají všichni většinou nějakou představu, jak se budou srážet.
Jinak já teoreticky můžu z rodiny a firmy dovalit 1 alfu, 1 lancii a 6 fiatů - 2x stilo, 3x doblo, 1x scudo.
Já si vlastně můžu udělat vcelku velkej sraz sám
Jinak já teoreticky můžu z rodiny a firmy dovalit 1 alfu, 1 lancii a 6 fiatů - 2x stilo, 3x doblo, 1x scudo.
Já si vlastně můžu udělat vcelku velkej sraz sám

Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
- rosso155
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
no pokud se to fakt bude krejt s budějkama, tak není co řešit, budějky jsou nádherný a nemaj chybu. Jinak to nezní špatně, ale radši mám fakt ty vícedenní srazy, na jeden den to není ono, protože to večerní posezení s promítáním a klábosení má svý kouzlo 

2007 AR 159 2,2 JTS Ti - nero metallico
2002 AR 156 2.5 V6 24V SW - grigio metallico (ex)
1996 AR 155 1.8 TS Sport - rosso (ex)
1987 AR 75 2.5 V6 - rosso (ex)
2023 DAF XG 480 + 2023 návěs Krone
ALFOU SE NEJEZDÍ, ALFOU SE ŽIJE
2002 AR 156 2.5 V6 24V SW - grigio metallico (ex)
1996 AR 155 1.8 TS Sport - rosso (ex)
1987 AR 75 2.5 V6 - rosso (ex)
2023 DAF XG 480 + 2023 návěs Krone
ALFOU SE NEJEZDÍ, ALFOU SE ŽIJE
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle vizi s velkým společný srazem jsme už probírali s Danem z Lanciaklubu a myslím že Radimem, ale vždycky jen tak online. To se nic nevyřeší. Problém je v tom, že když otevřete kalendář akcí, tak každý víkend jsou minimálně dvě, kam stálo za to se jet podívat. Dnes je už pozdě připravovat něco na letošek.
osobně se mi smysluplnější jeví udělat ten megasraz na Kameni,uprostřed republiky. nájem je tam drahej,ale vejde se tam mrtě aut,jejich vyšší počet sníží náklady na minimum,je tam možnost udělat jak sportovní program,tak nějakou kulturu-památky v okolí prostě kdo co radši na to by šel (jel). a večer kalba, s nějakým programem. jen by to chtělo zajistit auta někde mimo aby tam nějaký opilý vykuk nedriftoval mezi stany (mezi alfisty podobné hovado loni bylo)
a nejlíp jak říká Kůrky ale i já na LK, naplánovat to s ročním předstihem.
a nejlíp jak říká Kůrky ale i já na LK, naplánovat to s ročním předstihem.
Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
- drtikolsova