PS:miesto cerveneho brzdoveho svetla pojde strieborne

č.1

č.2

č.3

č.4

č.5

č.6

tady si trochu odporuješAllanar píše:Ahojte,planujem si kupit nove zadne svetla ale potrebujem poradit s vyberom ,nechcem nic gýčové,nieco aby to ladilo,moj favorit je zatial č.4
tych svetiel je trochu viac ale nedaval som sem vsetky ak nieco najdete tak poslite....nechám si poradit.
![]()
Tak si půlku světel obal alobalem, podívej se na to z 15 metrů a rázem zjistíš, že máš 130€ doma.Allanar píše:Ja viem ze niektore su hrozne,nechcem tam davat za kazdu cenu nieco len aby to tam bolo ,ale ta č.4 nemusi byt zla,len horsie je to ze to uvidim az ked ich nahodim a vyhodit 130eur a potom zistit ze to tam nepasuje je ...
není mi úplně jasné, co je dobrého na tom mít každé světlo jiné
Vsak este to nie je kupene,zatial to bola iba myslienkaPetr147 píše:sice je to prasárna, ale nejmenší zlo, co takhle zatmavit ty stávající? a stříbrnou brzdovku ani nekomentuju, to je na pěst...
Petr147 píše:Vzadu ma byt bílá což couvačka, když tě s tím nevypere z technický, tak to udělá první policajt
sikovnyMaikl.kom píše:Levý světlo se mi moc nepovedlo. Zkusil jsem to na rychlo. Je to č.4.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti