palivový filtr
palivový filtr
Ahoj, mam AR 156 2.4 JTD r.v. 2000.
Potřebuji vyměnit palivový filter, ale bohužel už jsem koupil 2, každý byl jiný a ani jeden tam nepasuje... nemate prosím někdo nějaky poznatky k tomu co se mi stalo ? nebo přesný typ filtr pro tu alfu ? ... Ja už vážně nevím co mam koupit. Všechny filtry maji u prostřed 16x1,5 závit, ale bohužel maji v prostřed i vystupek jenže ten filter co tam mam ja žadny vystupek nemá a když mam filtr z vystupkem tak mi filtr nedosedá na okrajích na tu gumu. Mohl by mi někdo poradit ?
Potřebuji vyměnit palivový filter, ale bohužel už jsem koupil 2, každý byl jiný a ani jeden tam nepasuje... nemate prosím někdo nějaky poznatky k tomu co se mi stalo ? nebo přesný typ filtr pro tu alfu ? ... Ja už vážně nevím co mam koupit. Všechny filtry maji u prostřed 16x1,5 závit, ale bohužel maji v prostřed i vystupek jenže ten filter co tam mam ja žadny vystupek nemá a když mam filtr z vystupkem tak mi filtr nedosedá na okrajích na tu gumu. Mohl by mi někdo poradit ?
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85kw r.v 2005
Re: palivový filtr
Nebylo by lepší se ptát v sekci JTD místo sekce pokec? [-o<
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
šópnuto...
Napiš mi třeba do SZ VIN auta a mrknu se do katalogu, jaký filtr tam má správně být. Taky napiš čísla filtrů, které jsi koupil.
Napiš mi třeba do SZ VIN auta a mrknu se do katalogu, jaký filtr tam má správně být. Taky napiš čísla filtrů, které jsi koupil.
- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
A nezůstala ti náhodou na tom tělese, kam šroubuješ filtr, těsnící středový gumička? Tím pádem novej filtr jí tam má a ještě ti ta stará zůstala na autě a pak to max dotáhneš, protože uprostřed to drží ta těsnící guma ale okraje tím pádem se nemohou dotěsnit. 

Život není peříčko ... ale pořádný péro, který s náma neustále vyjebává. AR 159, 2,4 JTDM rok 2007
No taky mě to napadlo, schvalně sem tam sahal a zkoušel jsem to odloupnout jestli tam nezustalo to těsnění ale byl tam jen závit....
Kurkyn : čisla filtru ti nepošlu protože jsem je vratil když tam nešli, na co je budu mit doma
Jeste vam sem hodim fotky toho filtru co mam ted na autě....
http://2i.cz/825da78d5e
Kurkyn : čisla filtru ti nepošlu protože jsem je vratil když tam nešli, na co je budu mit doma

Jeste vam sem hodim fotky toho filtru co mam ted na autě....
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85kw r.v 2005
ahoj, dnes jsem menil palivovy filtr . Mel jsem odpojeny vsechny hadicky i kabely z filtru a po nandani noveho a nastartovani se mi rozsvitila kontrolka motoru. Po napojeni na FES mi to ukazalo chybu Cidla teploty nafty. Nevite kde to cidlo je? Na tom filtru je jedno zespoda, to je na vodu ve filtru a pak mam jeste dve zasuvky nahore na filtru. Jedna asi bude predehrev nafty a ta druha si myslim ze je ona k tomu cidlu teploty, ale nevim ktera je ktera. Ma s tim nekdo vic zkusenosti? diky
Alfa Romeo 156 SW 2,4JTD 20V 129kW, 2004
ex - Fiat marea Weekend 2.4 JTD 112 kW, 2000
ex - Fiat bravo 1.9 TD 1998
ex - Fiat marea Weekend 2.4 JTD 112 kW, 2000
ex - Fiat bravo 1.9 TD 1998
- wejwy
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta se slabšíma drátkama bude k čidlu.
Fiat Croma 2009 2,4JTDm 147kw
Fiat Ducato 2,3JTD valník
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Fiat Ducato 2,3JTD valník
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Hoj. Dneska jsem dal novej filtr na naftu. Všechno se zdálo ok. Jen byl asi krapet delší, tak byl trošku problém s délkou drátu, od spodního čidla. To jsem nějak pošolichal. Normálně jsem nastartoval. Ale při poloze klíčku MAR mi svití kontrolka voda v naftě. Je to ta kontrolka těsně pod žhavenim. Současně se všema ostatníma kontrolkama taky po par vteřinách zhasne. Po startu a při jízdě nesvítí. Je to normalní nebo je někde problém? Ptám se pro to, že do teď mi nesvítila nikdy. Můžete někdo poradit, děkuji. Jeto 1.9 JTDm 103Kw.
Řešil jsemto samé při druhé výměně filtru. Pokud zhasne, je vše v naprostém pořádku a chybou naopak bylo, že se předtím jako ostatní kontrolky nerozsvítila.
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4
Aha, tak to pak ok. Děkuji za info.