OPRAVDU, ale opravdu jsem se tomuhle chtěl vyhnout, ale budiž. Tak předně náš klub existuje necelý 3 roky a k dnešnímu dni máme evidováno 100! členů, respektive Alf. Pořádáme pravidelný srazy každý měsíc a není problém aby se ve čtvrtek odpoledne sešlo přes 20 Alf, což si myslím že je velice slušný a spousta znás se schází téměř denně. Tak proč by SAKRA neměli existovat lokální kluby?!!
Letos jsme pořádali 2. ročník Libereckého srazu. Přijelo téměř 70 aut. Opravdu je to malý sraz? Nevím jestli jsi Hampice záměrně vynechal Budějky nebo prostě jen zapoměl, ale je to prostě tak, že doba se mění a i ty "lokální" kluby chtěj pořádat srazy. Mimochodem, ty budeš Hampice určitě z Prahy viď?
Chci poděkovat KUBASOVY, že vytvořil vlákno, kde jsou termíny srazů. Moc šikovná věc.

Mimochodem když jsem zakládal toto vlákno a připravovali Rokytnici, nikde termín na Jedlovou nebyl! Do Rokytnice jezdíme už třetím rokem, takže o nějaké byť malé tradici se tady snad mluvit dá. Letos jsme ho poprvé nabídli i Vám, protože si myslím, že máme co nabídnout a tohle máme za to...
A proč se tady tak hloupě rozčiluju?!! No protože pokud organizujete sraz a stojí Vás to čas, peníze a spoustu stresu, bez jakýhokoliv výdělku (nevím jak u jiných organizátorů, ale to není pro nás vůůůbec důležitý), tak nepotřebujete aby se do vás někdo obouval, že někdy dělal někdo něco jinak....
Jen tak mimo, když jsme zařizovali kemp, byl celý rezervovaný jen pro Alfisty, Penzion to samý a myslím, že za velice příznivý peníz a to taky nebylo jednoduchý...
No a konečně Venco: !!!
Asi zapomínáš, kam se stěhuješ co?!

, jinak Liberečáci by třeba i někam "daleko" jeli, já třeba chtěl do Plzně, ale někdo změnil termín Mácháče. No a že nepojedeš do Rokytnice? Njn, aspoň se před tebou nemusím zapínat ve spacáku a nebudu mít poblitej pokoj.........