Jiný název pro BodycompPetan píše:Co je BSI?

Jiný název pro BodycompPetan píše:Co je BSI?
Ahoj ani nevim ze se pri startovani rozsviti klicek... to je v palubni desce ukazatel?Princ William píše:V mém případě při startování nezhasnul klíček (kontrolka imobilizéru). Ten to následně nepustil. Pokud ti zhasne klíček máš problém v něčem jiném než jsem měl já.
Ahoj, vyřešil jsi ten problém? Také nevím už co s tím, ráno a odpoledne kdy alfa delší dobu stojí tak nejde nastartovat (chytne až někdy po pátém startování), vyměnil jsem již svíčky a váhu vzduchu a nic, diag nic neukazuje. Prosím o radu, děkuji. Mám 1,6 77kW 2001Armies píše:Nejde nove vlakna tak jsem to postnul jsem.
Ahoj vsem, mam problem nastartovat:
V pondeli odpoledne jsem prijel odpoledne z prace ,zaparkoval, po hodine jsem jel nakoupit, prijel jsem zaparkoval vse OK. V utery rano sednu do auta a Alfina jen toci a toci pres starter a nechce chytnout, zkousel jsem to snad 10x az jsem vybil baterku.Dnes jsem tam dal baterku ale Alfa jen toci pres starter ale nechytne. (O vikendu napadnul snih v nedeli jsem odkryl z auta snih) muze to mit vliv ze neco navhlo a ted alfina nestartuje?
Pred 3/4 rokem se mi stala podobna vec: jel jsem z prace a na dalnici huste prselo s Alfinou jsem normalne zaparkoval, rano sednu do Alfiny a jen tocila a nenaskocila, po trech dnech se na to prijel podivat mechanik a (zakon schvalnosti) sednul jsem do Alfiny a nastartovala motor.
Mam 147 1.6 77kW muzete mi poradit v cem by mohla byt chyba, nechci hned volat servis. Na pocitaci neukazuje zadnou diagnostickou chybu.
no právě že nikde nic nesvítí - napadl mě ještě jestli neblbne imobilizér, ale nevím jak něco zjistit, když ani diagnostika nic neukazuje :-(Petr147 píše:a sviti ti na budikach klic?
kdyby to bylo čerpadlo tak by blbo častěji - alfa jinak jede když se podaří natočit v pohoděPrinc William píše:Co palivové čerpadlo? Je OK? Slyšel jsem, že někdo měl podobný problém a pomohla až výměna čerpadla. Pokud to bude čerpadlo dej mi vědět. Mam jak na 85 kW JTD, tak na 88 kW TSo.
Ve zmiňovaném případě údajně to nechtělo jen chytat (pak to jezdilo normálně), ale asi máš pravdu. Mělo by se to projevovat častěji a běhěm jízdy.vendays píše:kdyby to bylo čerpadlo tak by blbo častěji - alfa jinak jede když se podaří natočit v pohodě
No v mém případě to chytne a hned chcípne a to cca 5x a potom to najednou nastartujePrinc William píše:Ve zmiňovaném případě údajně to nechtělo jen chytat (pak to jezdilo normálně), ale asi máš pravdu. Mělo by se to projevovat častěji a běhěm jízdy.vendays píše:kdyby to bylo čerpadlo tak by blbo častěji - alfa jinak jede když se podaří natočit v pohodě
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti