Mám problém zo stieračmi...
  Mám problém zo stieračmi...Sem tam sa mi pri zopnutí stieračov stane, že mi cyklujú podľa iného tempa. Napr. Dám páčku do prvej polohy smerom dole, a otočným prepínačom na rýchlosť 2, ale stieračom je to jedno a stierajú stale bez prestatia. aj prepínam tým otočným prepínačom no stierače idú stále podľa seba. Dokonca sa mi už aj párkrát stalo, že sa mi zastavili v kolmej polohe. Pomohlo im len prepínanie páčkou a pustenie cyklu striekania na okno...
Všimol som si že mi najviac blbnú keď je v aute vlhko (3-5 zmoknutých osôb v aute).
Neriešil už niekto z vás podobný problém???
Kde má AR 166 cyklovač stieračov??? Mám na mysli nejaký mozok čo dáva signál stieračom kedy majú ísť. Maximus

tak to ja nemam
  tak to ja nemam   chuju
  chuju  nic z toho nema
  nic z toho nema 

nepomáha mám skúsiť toto
 nepomáha mám skúsiť toto     ???
   ???    

. Je na něj na páčce stěračů poloha na víc? Nebo se zapne jakmile dáš polohu na ciklovač? Nebo se zapne až když dám cikolovač a pak ho vrátím do nulové polohy?
 . Je na něj na páčce stěračů poloha na víc? Nebo se zapne jakmile dáš polohu na ciklovač? Nebo se zapne až když dám cikolovač a pak ho vrátím do nulové polohy? inac keby niekto mal zvysny a funkcny nech sa ozve
 inac keby niekto mal zvysny a funkcny nech sa ozve