potřebuju a prosím o radu (chtěl jsem založit nové téma,ale nejde to a tak je to tady).
U 156 mi začíná zlobit imobilizér, stává se mi častějš a častějš,že zůstane svítit kontrolka klíčku a až třeba na po pátý zhasne a pak normál odfrčim. Zkoušel jsem projít kostru a nepomohlo to.
Co jsem zde na fóru vyhledal a vyčetl, tak by to asi mohla být "anténa imobilizéru". Takový ten kroužek okolo spínačky s konektorem, který stojí kolem litru.

A včera mi známej mekánik řekl, že prej ho ještě v autorizáku musí sladit s klíčema a ŘJ. Ten kus drátu.

Je to tak a nebo stačí vyměnit jenom ten kroužek ? Nebo nějaké jiné rady ?

do plastu za volantem a ejhle klíček po následném otočení zhasnul. Takže to potvrzuje víceméně tu "anténu". Až se udělá lepší počasí a udělá se líp i mě, tak zkusim ten konektor.
  do plastu za volantem a ejhle klíček po následném otočení zhasnul. Takže to potvrzuje víceméně tu "anténu". Až se udělá lepší počasí a udělá se líp i mě, tak zkusim ten konektor. 

panove mam stejny problem... porad na mem GTV zustava svitit CODE (imo. se nenacte).
   panove mam stejny problem... porad na mem GTV zustava svitit CODE (imo. se nenacte).