A musim to uvést na pravou míru - fotila Hanička.
 A musim to uvést na pravou míru - fotila Hanička.Ale už se moc těšim, až jí budu moct vytáhnout někam do přírody a udělat pořádný fotky. Asi ale až příští rok...
 A musim to uvést na pravou míru - fotila Hanička.
 A musim to uvést na pravou míru - fotila Hanička. nádhera
  nádhera  

Víš jak to říkal Venca??? :-):-):-)Hampice píše:S tou stříbrnou jsme na tom stejně
Tak teď nevim jestli QV nebo HaničkuHampice píše:No fotil sem to hlavně kvuli avataruA musim to uvést na pravou míru - fotila Hanička.
Ale už se moc těšim, až jí budu moct vytáhnout někam do přírody a udělat pořádný fotky. Asi ale až příští rok...

obě
 obě 
Tady je videodpověď, včetně mojí prdele v montérkáchHampice píše:No a ještě jedno video i: http://www.youtube.com/watch?v=P3HbWwP2XVE
 Jen pro ilustraci že filmování zajíždění do garáže je oblíbená činnost
 Jen pro ilustraci že filmování zajíždění do garáže je oblíbená činnost  Jestli to tu nechceš mít tak napiš Kubovi ať to smázne, nebude mi to vadit
 Jestli to tu nechceš mít tak napiš Kubovi ať to smázne, nebude mi to vaditŽe stříbrná je základovka:-).Hampice píše:Co řikal?

Neni to náhodou 24V??Ladin 164V6 píše:Nutno rict, ze jsem cumel, jak je to auto v original neznicenym stavu, i lak je snad komplet puvodni, a motor je snad nejtissi 12V co jsem kdy slysel

Jako vyháknout jde lehce, jen je pak potřeba ho protáhnout dírou v brzdiči a tomu právě vadí ta manžetka. S tim pístkem to budu muset zkusit, ale točit s nim moc nešlo...George.KHE píše:bovden by měl jít dolů, když povolíš šroub u ručky, jinak pístek se musí šroubovat a přitom tlačit dovnitř.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti