nastavenie ventilov
Re: nastavenie ventilov
no keby si sa skor spytal na radu a nemontoval sa do toho sam mohla som ti dat typ na par chalanov v LM co sa do toho vyznaju 

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
Ha a to Vam vadila moja repase termostatu a to neviete o mojich brzdovyh lankach ato ze chystam odskusat vlastne loziska vprednych nabojoch to by boli zase komentare ale spatky k tematu tebe radim ako starsi muz kery uz presral dost penez asem tam znicil aj to co sa neda podla toho co popisujes nimo ine mas urcite v prdeli hlavy vallcu a este periferie motoru servis ta zrujnuje jedine ze predas barak ale ten zase nemas jak z teho ven tuto nechaj na ND a kup si to iste funkcne z nekym kdo to auto pozna trebarz tu z fora a poradi ti 700e sa ti bohate vrati na ND budes jazdit a svet bude vypadat zas pekne uz sa v buducnosti v nicem nevrtaj leda tak v budiku za stovku ten tvoju vasen ukoji na 100 procent a je levny trebarz kazdy tyden dalsi cely zivot sa pohybujem po zav depach tak uz som selico zazil Ber to ako dobru radu pokia nie je to len na tebe penize boli a budu ale ty nebudes Inac poctenicko to tu teda je normalne to tu zacinam milovat slubujem ze tu budu kazdy den
pocuj mam otazku a neni ta tvoja alfa nahodou ta co bola na autobazar eu za 1000e z nitry? tmavo modra metaliza ?
Alfa Romeo 164 QV
Mazda 5 GTA LF
Mazda 5 GTA LF
nie, je z Detvy, hlavy valcov v prdeli? to ako prasknute ? no to ma napadlo tiez, ked voda mizne v nadrzke a hreje sa to.
Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
ale ked by bola prask. hlava alebo tesnenie tak by bol olej biely, a dymilo by to na bielo, co nedymi, voda odbuda no ked sa to zohreje a vychadne tak zrazu je plna nadrzka nechapem D, ono je aj citit taky smrad akoby siry alebo coho, najme ked zabera turbo, citit to najme v aute.
Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
fakt to uz neries toto si nechaj na ND a poobzeraj sa po niecom normalnom...za 700€ sa cudujem ze si vobec domov na tom zasiel...a ako poznam detvancanov tak ten urcite to auto nesetril a ktovie ci mal vobec nejaku paru o nejakej zakladnej starostlivosti o alfu 

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
paru o zakladnej starostlivosti urcite nemal, ked olej je tam naliaty akysi sajrajt, sviecky nemenil hadam nikdy, ak vobec vedel ze co su to sviecky
, v sobotu by mal prist jeden sa na to pozriet co sa vyzna do alf, som zvedavy ze co povie, ale viem ze presne co, -o 9.00 otvaraju srotovisko 

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
Zadne srotovysko na ND sa ti to vrati biely dym uvidis len ked je varianta ze voda z chl , sistemu je prisavana do valcu cez fukle tesnenie alebo cez prasklinu v hlave valc, inac nie tebe to tlaci z valca do chl, sistemu preto ti to vari a kolise hladina kapaliny v nadobke na to prasknutie afuknutie tesnenia je tolko variant ze ta stym nebudem zatazovat ono je dost mozne ze ze tam nebola nemrzka a ked to schladlo alebo stalo tak mrazik vykonal svoje urobylo to puk co si tam mal naliate ked sto kupil vodu alebo nemrznucu zmes takisto mohla prasknut vlozka valca klidne v jakom stave mas kasnu a co napravy ainterier z elektrikuinac funguje vsetko pokial ano tak ja by som uz bol klidne vlezeny v motoraku mot, ven a druhy doplnit zbytekjati tu V6 tak trochu zavydim za 7 papiru ked som kupoval stala cesta apoplatky tam a doma tak to neber tragicky a este ten sajrajt co nazivas olej nema len tak nahodou taku sedivu barvu a je napeneny alebo je to cierny naglajzto druhe je lepsie a nepribuda ti aj olej
hmmm, vnutro je vcelku ok,funguje vsetko, dnes som vypustil olej, nalial som tam aj preplach.olej, no nejde mi povolit olejovy filter,neje na to nejaka finta? ten je urcite este povodny a hadam aj olej :d, ten filter je tam riadne fest zapeceny. olej co som vypustil napeneny nieje a ani biely, je len cierny,ziadny sajrajt v nom nebol.cez veko kde sa nalieva olej ked ho odkrutim a ked nastartujem nema fukat vzduch? lebo nic nefuka.
Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
ty si tam nalial new olej ale filter si nevymenil? co to skusas startovat bez veka?
inak co za olej si tam dal? to je tvoje prve auto? na aku skolu si chodil?

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
166 2.5 V6 rv.98(ženin presúvač)
ex:Spider 1.8 TS, 156 1.6 TS
nie,olej som ete nenalial, nie bez veka ale vrchnaka kde sa olej nalieva,olej mam seleniu. 10w60, skola elektro l.hradok, cize do el.sa dost. vyznam,aj v aute, robim v opravovni tv,el.pc,
Naposledy upravil(a) epsile dne 26.5.2011, čtv 20:42, celkem upraveno 1 x.
Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
no ved ten vrchnak som mal na mysli... na ten filter sa ide hrubou silou aj tak ho vyhodis

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
no myslel som ze hrubou silou :d hasak tam ale nevpracem,dako ho uz odkrutim,a tň sa nemoze startovat bez toho vrchnaka?
Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
jezus maria
este ze mas V6 take TS by uz bolo pod 

166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, rozeber to na mrť kvůli filtru.... Co takhle si na to pořídit řetězový klíč nebo dlouhým sekáčem za hranu filtr zespod povolit? Ty jsi vážně koumák 

strc ruku od kolesa ku filtru a pouzi retazovy kluc na olejove filtre a malo by to ist pripadne majzel a kladivo ale musis opatrne poklepkavat a on sa podda neboj nic tak ako hovori kurkyn
Alfa Romeo 164 QV
Mazda 5 GTA LF
Mazda 5 GTA LF
nebo probodnout filtr šroubovákem
na co tam leješ novou Selenii, když je motor na sračky? nejdřív dej motor do pucu a olej tam dej nakonec ;)

uz som ho povolil, pomohlo stare dobre kladivo a sekacik 

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
existuje daky softik, ktorym by sa dalo upravit vstrekovanie, sledovat kedy zabera turbo, prip. nastavit, zistit kolko to ma vlastne KW, ci idu vsetky valce a pod. ??? po vymene oleja sa to akosi zazrakom upravilo auto klepe menej aj chod motora sa mi zda lepsi, aj sa to menej hreje, serie ma to turbo ze zabera az pri 4500ot, da sa to nejak posunut nadol aby nisie zaberalo ?
Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
Chlapec ty si urcite neni kompletny
ty si ten zamok z kufra radsej namontuj na kapotu a kluce zahod rozbi alebo zjedz jezisi kriste tebe tak dolamat ruky mne to pride ako kebz si sa v tom vizival ty ja bi som ta najradsej niekam zakopal chudak Alfa

Alfa Romeo 166 2.4JTD Full Luxury Packet
Fiat Tempra 1.6i.e cat
Fiat Tempra 1.6i.e cat
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Ja si myslim, ze si tady nekdo dela prdel, bo to jinak neni mozny 

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak co říkal kluk co se vyzná? Píchli jste to na pc a nastavili kdy má zabírat turbo?
33