Čau Alfisti
Asi před měsícem jsem se stal hrdým majitelem Alfičky 147.
Asi jsem smolař, ale 14dní po té příjdu k autu a nabouranej zadek (blb s dodávkou co neumí couvat)

Když se dořešilo vše s pojišťovnou a já se trochu uklidnil, přišel déšť a já zjistil že mi zatíká předním sklem

A dnes, když jsem tak nějak vychladl i po tomhle, sednu do auta, otočím klíč, a vysypalo se na mě neuvěřitelné množství chyb. Vypsalo to postupně všechny světla a na konec nedostatek brzdové kapaliny. Ze světel ale fungovalo vše bez problému a i hladina kapaliny je v pořádku. Měl jsem ale obrovské štěstí, že když jsem kontroloval světla, tak jsem měl stažené okno, jelikož se mi auto samo od sebe zamklo. Natáhl jsem se pro klíč vytáhl ho ze zapalování a koukám že světla pořád svítí, otočím přepínačem ale světla svítí stále. Po chvíli zhasly ale hned se zase rosvítili, poté, co tohle udělali několikrát tak už fungovaly zase normálně, ale nefugovaly levé blinkry. Ovšem i ty se po chvíli samy od sebe rozjely. Pak se začalo auto odemykat a zamykat asi tak po dvou vteřinách, a přestalo to asi po 10ti minutách. Pak auto zůstalo zamčené, nešlo odemčít, a já vevnitř koukal na tlačítko na zamkání kde svítila červená kontrolka, kterou jsem tam předtím ještě nevyděl. I to ale po čase odeznělo. Chyby sice taky po několika km taky zmizely, ale když jsem zaparkoval a vylezl z auta zjistil jsem že neustále svítí levé brzdové a obrysové světlo. To se už nezměnilo.
Dokážete mi prosím někdo poradit co s tím. Je mi jasné že to má asi na svědomí vlhkost, ale zajímalo by mě kde co mohlo navlhnout, abych tomu mohl pro příště zabránit.