Ale v příručce k autu sem vyčetl, že jsou ňáký speciální dětské autosedačky přímo pro alfu tak nevím
 Ale v příručce k autu sem vyčetl, že jsou ňáký speciální dětské autosedačky přímo pro alfu tak nevím 

Nemůžu přesvědčit manželku, že cybex isis fix nebo pallas je dobrá autosedačka. Prostě si jí tam nelíbí ten pultík. Který tam asi k něčemu je. Pouštěl sem jí dokonce crash testy s pultíkem a bez pultíku a ani to nepomohlo. Teď její brácha říkal, že jim ňáká prodavačka zřejmě s vysokoškolským vzděláním říkala, že ty sedačky s pultíkem nejsou pro malý děti, že sou tam hrozně zaražený a zapuštěný a nemůžou se hýbat. Takže jsou prý až od 15 kg. Takovejch snůšek hovadin už sem dlouho neslyšel. Jak jí mám přesvědčit?
 Nemůžu přesvědčit manželku, že cybex isis fix nebo pallas je dobrá autosedačka. Prostě si jí tam nelíbí ten pultík. Který tam asi k něčemu je. Pouštěl sem jí dokonce crash testy s pultíkem a bez pultíku a ani to nepomohlo. Teď její brácha říkal, že jim ňáká prodavačka zřejmě s vysokoškolským vzděláním říkala, že ty sedačky s pultíkem nejsou pro malý děti, že sou tam hrozně zaražený a zapuštěný a nemůžou se hýbat. Takže jsou prý až od 15 kg. Takovejch snůšek hovadin už sem dlouho neslyšel. Jak jí mám přesvědčit?

Tak ten pultik tam je prave kvuli vetsi bezpecnosti,kdyz je dite maly.Nase Nikolka si na nej dava ruzny ptakoviny a nic nemusi lovit v kline a ma to krasne na ocich.Martin 156TI píše:Tak už sem z těch autosedaček docela vyndanejNemůžu přesvědčit manželku, že cybex isis fix nebo pallas je dobrá autosedačka. Prostě si jí tam nelíbí ten pultík. Který tam asi k něčemu je. Pouštěl sem jí dokonce crash testy s pultíkem a bez pultíku a ani to nepomohlo. Teď její brácha říkal, že jim ňáká prodavačka zřejmě s vysokoškolským vzděláním říkala, že ty sedačky s pultíkem nejsou pro malý děti, že sou tam hrozně zaražený a zapuštěný a nemůžou se hýbat. Takže jsou prý až od 15 kg. Takovejch snůšek hovadin už sem dlouho neslyšel. Jak jí mám přesvědčit?

Takže mi stejně nezbyde nic jiného než jí přes odpor koupit
 Takže mi stejně nezbyde nic jiného než jí přes odpor koupit 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host