Pánové protože i v téhle sekci se poslední dobou objevují dost nesmyslné vlákna, zakládám obligátní pokecové vlákno, kde se dají vyřešit drobné dotazy atd.
Určitě to je lepší řešit tady, než mít v sekci 300 vláken, z nichž půlka je bez odpovědi.
Dík....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Předpokládám, že je to normální kabel jako kkl, tenhle akorát podporuje více standartů (borec má blbej popis).
Já mám ten kabel objednaný pak dám když tak vědět jak funguje.
Neví někdo jak rochodit fiatecuscan na windows 7. Program spustim, ale nepřipojí se mi to na jednotku. Vista jedou v pohodě se stejným programem. Díky za reakce.
přes FIATECUscan sem mazal chyby bagů,ale jedna zůstává a nejde smazat,jde o boční bag řidiče,situace se má takhle,koupil sem kožený sedačky a u řidiče byl bouchlej bag,nejde nejak deaktivovat aby ho to nekontrolovalo,případně okruh nějak propojit aby to nehlásilo jeho rozpojení??poraďte někdo prosím
do konektoru jdou 3 dráty,z konektoru dál do sedačky se dělej na 2 který jdou v černý bužírce k airbagu a jeden co je ve žlutý a ten nevím kam jde...tak ten odpor dát v konektoru na ty dva co jdou následně do bagu??jsem z toho zmatenej
Teď se mi občas rozsvítí kontrolka airbagu, někdy v průběhu jízdy i zhasne. Dá se na diagnostice vyčíst, který pytel to dělá. Asi nějaký kontakt , nebo neví někdo po čem jít, díky.