takze si ho zlikvidoval???zde. píše:Co se tyce povestne nemecke kvality od VW, zrovna dnes jsme resili vylagrovane 1.6 TDI s najetyma 18.000..
 sorry za
  sorry za  
takze si ho zlikvidoval???zde. píše:Co se tyce povestne nemecke kvality od VW, zrovna dnes jsme resili vylagrovane 1.6 TDI s najetyma 18.000..
 sorry za
  sorry za  

crashta píše:takze si ho zlikvidoval???zde. píše:Co se tyce povestne nemecke kvality od VW, zrovna dnes jsme resili vylagrovane 1.6 TDI s najetyma 18.000..sorry za
 Během týdne jsem ho stihl vylágrovat, zřejmě jsem prase nepředstavitelných rozměrů, když mi neodolala ani Wolfsburská preciznost
 Během týdne jsem ho stihl vylágrovat, zřejmě jsem prase nepředstavitelných rozměrů, když mi neodolala ani Wolfsburská preciznost 

Když jsem neměl Volvo a nějak jsem se o to nezajímal,tak jsem si také myslel,že Haldex je z grupenvágen,až po zakoupení Volva jsem se dopátral že to je Švédský bazmek
 Když jsem neměl Volvo a nějak jsem se o to nezajímal,tak jsem si také myslel,že Haldex je z grupenvágen,až po zakoupení Volva jsem se dopátral že to je Švédský bazmek  

Nejnovější Haldex je ale už úplně o nečem jiným a Subaru si ho do některých modelů s naftou kupuje.
 Nejnovější Haldex je ale už úplně o nečem jiným a Subaru si ho do některých modelů s naftou kupuje.

ale někde jsem četl že to řešení kupuje od Haldexu

Ano, tohle psali soudruzi na Idnesu...Rac3r píše:Jo

Každopádně jejich systém 4x4 je hodně dobrý...

Krom toho to je evidentně o jezdci. Podtim jsou dva Lancery EVO s mnohem vyšším výkonem a zajíždí o 5 vteřin horší ...
 Krom toho to je evidentně o jezdci. Podtim jsou dva Lancery EVO s mnohem vyšším výkonem a zajíždí o 5 vteřin horší ...Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host