Proboha já ale nikde nic nepíšu, že si to chci koupit. Jen jsem napsal, že po technické stránce a kvalitě taloši s GTA zaspali proti konkurenci R32. Vím jak funguje haldex. A jak se to chová při ostrém průjezdu ví můj kolega co má G4 4motion a nemůže si to vynachválit ( a pomalu s tím rozhodně nejezdí). Z toho usuzuji, že to zas až tak špatné asi nebude.zde. píše:V prvni rade, nic, krom penez, Ti nebrani poridit si zazrak z Wolfsburgu. Prvni haldex funguje tak, ze pri prokluzu kola na predni naprave priradi zadni pohon, jak se to bude chovat pri ostrem prujezdu necham na Tobe.
33 bez mezinapraveho difu je bomba, kdo nezazil na snehu, nevi. Jinak je to k hovnu.
Co se tyce povestne nemecke kvality od VW, zrovna dnes jsme resili vylagrovane 1.6 TDI s najetyma 18.000..
Co se týče pověstné německé kvality, oproti alfě jsou bohužel stáááále mnohem dále. Já fakt nechápu, co si tu mnozí namlouvají. Vím, že mám nedokonalé auto ale proto ho měnit přeci nebudu. A už vůbec ne za nějakou německou chcandu.
Že se něco vylágruje, to se prostě stává.