Chlapi mám docela velký problém a popravdě , nevím kde ho napsat .
Stalo se mi už podruhé , že mi nechtělo auto jet.
1) umyl jsem auto v myčce a už nenastartoval- startér točí jak zběsilý, baterka tento rok nová..prostě jak kdyby tam nešla šťáva
- auto jsme kopli na rovince a jelo , vyskočila chyba motoru , zmizla po 3 dnech
2) jedem z oběda , vezu kámoše domů , přijíždím k jeho brance pomalu a zničeho nic auto zdechlo.Sotva jsem dobrzdil , když mě nešel posilovač...a už jsem nenastartoval a nešlo ani kopnout.
- napíchl jsem na diag ale nemohl jsem se připojit.Problém s ECU či tak něco.Jen do Airbagů jsem se dostal.Dřív mě to chodilo normálně , možná je ale chyba v tom , že jak jsem upravoval diag kabel, tak jsem něco zblbnul.Takže ho ještě jednou přepájím.Nicméně,chyba stále přetrvává a asi po půl hodině šlo nastartovat tak jsem se projel a během jízdy mi auto zdechlo...tak jsem ho dotlačil dom a nechal tak. Vyspal jsem se a ráno modlil ať jde nastartovat a dojedu do práce.Podařilo se . Poradil by mi někdo co s tím je ? Snažil jsem se to napsat lajcky , ať Vás co nejlépe přiblížím k svému problému.
Co by to mohlo být ? svíčky,lambda,čerpadlo?
Došly mi svíčky NGK , tak je tam zkusím dát ale pochybuju že by to mohlo být něma.Už tolikrát se nám stalo že nám doma auto jelo např. na 3 nebo 2 válce.Tak nevím no