Ne, baterce není zima, to už jsem všechno zkoušel, zkusil jsem i druhej a třetí ovladač, tím to není... Určitě to je tou čtečkou, v ní by měl bejt i příjmač pro klíček. Všichni co s tímhle měli problémy to nakonec úspěšně vyřešili výměnou té čtečky, údajně tam do faceliftu je chyba a ten díl byl pak něják pozměněn. Zkusím ho asi nejdřív vytáhnout, vysušit, podívat se co tam je a případně ho tepelně zaizolovat, třeba to pomůže...  

.
Co se týče poloosy, nechci abych tady byl za pitomce, neříkám, že jsem snědl všechnu moudrost světa a spoustu věcí nevím, ale vím co vidím. Jasně, je tu spousta logických argumentú proč se to stát nemohlo - daleko pravděpodobnější zkrátka opravdu je to, že by to teklo přímo u diferáku, to je fakt. Fakt je i to, že by to těžko prolézalo do tý první manžety, ale dle všeho (googlu) se to stává. Případů, kdy by se to dostalo až do té poslední jsem moc nenašel, ale taky něco jo. Zkrátka mohl jsem se splést, ale musela by to bejt sakra náhoda, aby to teklo na více místech současně, navíc pak nevim, kam by se ten převodovej olej ztrácel  

. A to, že poloosa není dutá, nebo ne úplně dutá taky není až tak úplně pravda:
http://uploading.sk/images/0212201133.jpg
Prostě opravdu se nechci hádat, logické argumenty proč ne beru a chápu, ale... spousta věcí je nepravděpodobných nebo téměř nemožných a přesto se stávají  

.
Mimochodem, z Peugeot fóra asi dostanu ban, neodpustil jsem si pár poznámek k tomu autu, což se jeho majitelům nelíbilo (něco podobného se mi stalo v době vlastnictví HTP na fóru o něm). Něják mě ale poslední dobou přešlo záměrně neříkat svůj názor a souhlasit s něčím jen proto, abych se s někým nepohádal.