Môžte mi niekto poradiť ako odvzdušním sústavu? Auto nejde naštartovať a svieti kontrolka motora, skúšal som odpojiť hadicu od filtra a točiť klúčikom, nepomohlo....
 Môžte mi niekto poradiť ako odvzdušním sústavu? Auto nejde naštartovať a svieti kontrolka motora, skúšal som odpojiť hadicu od filtra a točiť klúčikom, nepomohlo.... 
 Môžte mi niekto poradiť ako odvzdušním sústavu? Auto nejde naštartovať a svieti kontrolka motora, skúšal som odpojiť hadicu od filtra a točiť klúčikom, nepomohlo.... (síce
   (síce   ale posťažovať sa musím kde inde ako tu), po príchode k autu ma čakalo ďalšie prekvapko-zadný blatník totálne zrušený očividne od nákladiaku, samozrejme hladať telefónne číslo za stieračom bola zbytočná námaha...
  ale posťažovať sa musím kde inde ako tu), po príchode k autu ma čakalo ďalšie prekvapko-zadný blatník totálne zrušený očividne od nákladiaku, samozrejme hladať telefónne číslo za stieračom bola zbytočná námaha...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host