Se mnou v práci dělá hodně poláku a pár jich je i spolehlivých, když tak pošli SZ.Petan píše:Nemáte někdo známého v Polsku?
podívej se do sekce 166, je tam o tom celé vláknoTommy_Angelo píše:pravě jsem si volal se zkušeným mechanikemco dělá Alfy a říkal že ta naletovaná dioda co ukazuje směr blinkrů tak je dobrá že to dělá tehdy jak mi začne nenápadně ukapávat radiátor topení na nějaké relátko blinkrů že blinkry z venku ukazujou normálně ale neblíká zelená kontrolka v přístrojovém štítu tak že posílám někomu radu kdo má stejný problém jako já tak že mě čeká výměna radiátoru topení a nového relátka
díky bohu že jsem do toho nenechal vrtat
![]()
Peter díky moc už jsem to našelPetr147 píše:podívej se do sekce 166, je tam o tom celé vláknoTommy_Angelo píše:pravě jsem si volal se zkušeným mechanikemco dělá Alfy a říkal že ta naletovaná dioda co ukazuje směr blinkrů tak je dobrá že to dělá tehdy jak mi začne nenápadně ukapávat radiátor topení na nějaké relátko blinkrů že blinkry z venku ukazujou normálně ale neblíká zelená kontrolka v přístrojovém štítu tak že posílám někomu radu kdo má stejný problém jako já tak že mě čeká výměna radiátoru topení a nového relátka
díky bohu že jsem do toho nenechal vrtat
![]()
Potřebuješ doma vyměnit žárovku jo?Petr147 píše:chci si udělat vyhlášku 50 a chci se zeptat, jestli nemáte někdo nějaké doporučení na někoho z Prahy nebo okolí
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti