já zase budu chtít pánské ale ty se dají za 500 koupit u nás
 jak vyměnit žárovky v přístrojovém štítu u 166ky to tež je vymysl
 jak vyměnit žárovky v přístrojovém štítu u 166ky to tež je vymysl  viz... odkaz a foto http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.p ... &start=175
 viz... odkaz a foto http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.p ... &start=175 a mám spálené tři tak že 900kč
 a mám spálené tři tak že 900kč  
   tak že jedu pro starší kompletní budíky za 500 raději  [-o< a ty spodní kontrolky jsou ůdajně opravdu naletované tak že budu muset sehnat nějakého šikovného elektrikáře a nechat si tam ty dvě nově naletovat
 tak že jedu pro starší kompletní budíky za 500 raději  [-o< a ty spodní kontrolky jsou ůdajně opravdu naletované tak že budu muset sehnat nějakého šikovného elektrikáře a nechat si tam ty dvě nově naletovat  svatý Fiat
  svatý Fiat  
 co dělá Alfy a říkal že ta naletovaná dioda co ukazuje směr blinkrů tak je dobrá že to dělá tehdy jak mi začne nenápadně ukapávat radiátor topení na nějaké relátko blinkrů že blinkry z venku ukazujou normálně ale neblíká zelená kontrolka v přístrojovém štítu tak že posílám někomu radu kdo má stejný problém jako já tak že mě čeká výměna radiátoru topení a nového relátka
  co dělá Alfy a říkal že ta naletovaná dioda co ukazuje směr blinkrů tak je dobrá že to dělá tehdy jak mi začne nenápadně ukapávat radiátor topení na nějaké relátko blinkrů že blinkry z venku ukazujou normálně ale neblíká zelená kontrolka v přístrojovém štítu tak že posílám někomu radu kdo má stejný problém jako já tak že mě čeká výměna radiátoru topení a nového relátka  díky bohu že jsem do toho nenechal vrtat
 díky bohu že jsem do toho nenechal vrtat  

Se mnou v práci dělá hodně poláku a pár jich je i spolehlivých, když tak pošli SZ.Petan píše:Nemáte někdo známého v Polsku?
podívej se do sekce 166, je tam o tom celé vláknoTommy_Angelo píše:pravě jsem si volal se zkušeným mechanikemco dělá Alfy a říkal že ta naletovaná dioda co ukazuje směr blinkrů tak je dobrá že to dělá tehdy jak mi začne nenápadně ukapávat radiátor topení na nějaké relátko blinkrů že blinkry z venku ukazujou normálně ale neblíká zelená kontrolka v přístrojovém štítu tak že posílám někomu radu kdo má stejný problém jako já tak že mě čeká výměna radiátoru topení a nového relátka

Peter díky moc už jsem to našelPetr147 píše:podívej se do sekce 166, je tam o tom celé vláknoTommy_Angelo píše:pravě jsem si volal se zkušeným mechanikemco dělá Alfy a říkal že ta naletovaná dioda co ukazuje směr blinkrů tak je dobrá že to dělá tehdy jak mi začne nenápadně ukapávat radiátor topení na nějaké relátko blinkrů že blinkry z venku ukazujou normálně ale neblíká zelená kontrolka v přístrojovém štítu tak že posílám někomu radu kdo má stejný problém jako já tak že mě čeká výměna radiátoru topení a nového relátka

ale fajná cena 302kč za paticu žárovky
  ale fajná cena 302kč za paticu žárovky  

skoda ze jste tak daleko .......
  skoda ze jste tak daleko ....... 28 let starou Alfu kvuli tomu nevyhodim
  28 let starou Alfu kvuli tomu nevyhodim  

Potřebuješ doma vyměnit žárovku jo?Petr147 píše:chci si udělat vyhlášku 50 a chci se zeptat, jestli nemáte někdo nějaké doporučení na někoho z Prahy nebo okolí

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti