Nebo Flight Simulator X taky občas zapařim
 Zde názorná ukázka mého lítání, most jistě poznáte

.
 .

Jak říká Dallen...hondzik píše:ty jo, nečekal bych i tady milovníky hor :-) Chybí mi to, až trošku povyroste malá těším se zase jak malej do Alp. Zrovna nedávno jsem přehazoval cajky a lana ať se mi nepřeleží

jj větroň s pomocným motorem, to jsem před 20lety taky lítal ale to jsme si ho musely samy postavit a pak se teprve lítalo. Doufám že až kluk povyroste tak ...............Radar píše:Moje nové hobby. To zase sežere peněz...
 . To je polistyren na kolik to tak přijde současně s rádiem? Nějak se v tom neorijentuju, od ježucha jsem dostal trochu větší vrtulník s VGA kamerou bohužel venku podmínky zatím nejsou a tak lítání doma to nemá moc rádo a bude muset do servisu.
 . To je polistyren na kolik to tak přijde současně s rádiem? Nějak se v tom neorijentuju, od ježucha jsem dostal trochu větší vrtulník s VGA kamerou bohužel venku podmínky zatím nejsou a tak lítání doma to nemá moc rádo a bude muset do servisu. 

, knížky, film, hudba...
, knížky, film, hudba...
 Ten pocit, když v zatáčce podrží rychlost ve které už koncerny letí do topolu...ten je moc fajn. Ale, že by to pro mě byl velkej koníček to ne.. Ale na druhou stranu... Až jednou budu měnit, tak asi značce věrnej zůstanu.
 Ten pocit, když v zatáčce podrží rychlost ve které už koncerny letí do topolu...ten je moc fajn. Ale, že by to pro mě byl velkej koníček to ne.. Ale na druhou stranu... Až jednou budu měnit, tak asi značce věrnej zůstanu. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti