ale asi su pekne, hladke...
 ale asi su pekne, hladke...http://img19.imageshack.us/img19/3756/img1675pn.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/6656/img1674mq.jpg
a uz som to poskladal, uz to nejdem rozoberat naspat

nic to nedela, tak to neresim...
 nic to nedela, tak to neresim... 

lukki123 píše:Tak hoši,
prisla mi nova spojka so zotrvakom...a...tento novy nejde rukou pohnut vobec (mozno milimeter aj to len velmi tazko)
na tom mojom starom, ako mozete vidiet aj na videu, dosiahnem vpohode lahko prstom oba dorazy...takze zotrvak bol totalne K.O.
dufam, ze to bude ono, ked to poskladam dam vediet, ako to chodi
 vsetko to co pises som ti napisal uz daavno predtym
  vsetko to co pises som ti napisal uz daavno predtym   

dakujem za poklonu
  dakujem za poklonu   normalne sa cervenam
  normalne sa cervenam   

neni nic horsie ako ked to clovek musi robit znovu
  neni nic horsie ako ked to clovek musi robit znovu  

nemyslel som to nijak zle neboj. to ja len preto lebo na slovensku je zákon schválonsti ako doma
  nemyslel som to nijak zle neboj. to ja len preto lebo na slovensku je zákon schválonsti ako doma  

Mě to někdy chvilku za studena takhle klepe(rachtá) po chvilce je to pryč (taky jen když neni vyšlápnutá spojka) a v létě skoro vůbec nebo jen když je hodně chladné ráno, spojkovou sadu mam taky novou dělá to už min. rok a je to pořád stejné vůbec se to nezhoršuje jen když Vy mě tady vyhecujete tak to začnu sledovata  řikat si "jaký neštěstí mě to potkalo" pak se nad tim v klidu zamyslim a zjistim ze je to vlastně pořád stejný. Taky jsem doufal že to vyřeší nová spojková sada ale vše zůstalo stejné. Může to být třeba jen tím že když auto dýl stojí za studena tak prostě dýl trvá než se olej dostane všude po převodovce. A čim víc to člověk sleduje tím víc se mu zdá že s tim něco je.
 Mě to někdy chvilku za studena takhle klepe(rachtá) po chvilce je to pryč (taky jen když neni vyšlápnutá spojka) a v létě skoro vůbec nebo jen když je hodně chladné ráno, spojkovou sadu mam taky novou dělá to už min. rok a je to pořád stejné vůbec se to nezhoršuje jen když Vy mě tady vyhecujete tak to začnu sledovata  řikat si "jaký neštěstí mě to potkalo" pak se nad tim v klidu zamyslim a zjistim ze je to vlastně pořád stejný. Taky jsem doufal že to vyřeší nová spojková sada ale vše zůstalo stejné. Může to být třeba jen tím že když auto dýl stojí za studena tak prostě dýl trvá než se olej dostane všude po převodovce. A čim víc to člověk sleduje tím víc se mu zdá že s tim něco je. taky se to nijak nemění ...
 taky se to nijak nemění ...  

Ráno jsem to hned testl... teplota v Liberci -9st..mírný severozápadní vítr..tlaková tendence setrvalá..okluzní fronta 345 684 967
   Ráno jsem to hned testl... teplota v Liberci -9st..mírný severozápadní vítr..tlaková tendence setrvalá..okluzní fronta 345 684 967   a těď k projevu:
  a těď k projevu:

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host