no ved to... cele auto by som dnes nepredal za viac ako 4litre asiDanni píše:asi by som prdel na to... su dolezitejsie veci nez klima a este k tomu za 500€... este 200 a mas komplet nove riadenie

no ved to... cele auto by som dnes nepredal za viac ako 4litre asiDanni píše:asi by som prdel na to... su dolezitejsie veci nez klima a este k tomu za 500€... este 200 a mas komplet nove riadenie
coyote píše:malý tlak - málo chladiva, tak nesepne.
Pokud Ti tohle nestačí tak chyba bude mezi židlí a klávesnicíDallen píše:Zajeď do servisu, nech si to naplnit a uvidíš jestli to bude fungovat. Jestli jo tak se píď po uniku buď inertem nebo barvivo
ještě jsem to neřešil, ty už jo?Lekarnicka píše:Petr147 píše:minulej rok jsem tu řešil všelijaké vibrace a podobně, hlavně po zapnutí klimatizace, ale nikam jsem nepokročil... ted mi posledních pár týdnu po studeném nastartování zahrčí (drnčivej zvuk po nastartování), drnčí tak 8s a je ticho, jenom při stání je slyšet takové tiché šouchání... no ale když zapnu klimatizaci, tak auto začne vibrovat, ale nijak silně, nejvíc to bylo vidět na držáku navigace, který po spuštění začal rychle kmitat... klimu raději nepoužívám, ale poslední dny mě to začíná dost štvát... takže asi ložisko klimatizace... kompresor mám tady ten co je na fotce... jde to ložisko vyměnit?
ahoy, jak si vyřešil ty vibrace? Já když zapnu klimatizaci tak auto začne lehce vybrovat hlavně zepředu auta kde je umístěna klimatizace, pokud stojím je to o to víc znát. Bylo to Saharou a nebo ložiskem?
Super a jak nejlíp to půjde rozebral...? Asi budu muset vyndat celý panel žejo...?coyote píše:Když to rozebereš, tak zjistíš, že plastíky, který zajišťovaly polohy a tím i odpor při otáčení jsou ulámané. Ale jde to opravit - slepit. Já to dělal asi před rokem a od té doby to funguje bez problémů.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti