A što Ty taváryšč, Ty panimáješ pa Ruski?

nebo
 nebo   
   nebo
  nebo   

Správně, za mě souhlasA.J.Michal píše:[-o< chlapi je vam 40 a hadate se tu jak male deti meli byste si zajit na

která automobilka, případně jakej model, měl poprvé přední pohon vyřešenej tak jak ho známe ze všech dnešních aut týhle koncepce, tedy motor s převodovkou napříč v jedný ose a diferák pod spojkovou skříní?
 která automobilka, případně jakej model, měl poprvé přední pohon vyřešenej tak jak ho známe ze všech dnešních aut týhle koncepce, tedy motor s převodovkou napříč v jedný ose a diferák pod spojkovou skříní?

Tak historickou souvislost proč frantíci nemají rádi němčinu a angličtinu asi chápeš, ne? Kór někde na vsích, kde nejsou nucení mluvit pracovní angličtinou. Sedláci tady ve Štýrsku taky anglicky nemluví a mě to žíly netrhá....Kubas píše: 14 dní v Bretani a Normandii jsem se taky defacto domlouval rukama a nohama, protože s angličtinou ani němčinou se tam prostě nedomluvíš.... Korsika to samé....

Taky ho nesnáším... možná by si to zasloužilo i vlastní vlákno ve stylu "Alfisti si povídají o Kauflandu"
 Taky ho nesnáším... možná by si to zasloužilo i vlastní vlákno ve stylu "Alfisti si povídají o Kauflandu" 

Jednalo se o It. oděvní firmu která šila hadry pro tamní trh třeba Pietro Filippi atd.
 Jednalo se o It. oděvní firmu která šila hadry pro tamní trh třeba Pietro Filippi atd.  

Minimálně za slušnost považuju odpovědět na otázku...Harous píše:Pokud považuješ za slušnost to co si tu předváděl tak budiž. Já na to mám názor jiný a další diskuze s Tebou je pro mě opravdu jen ztráta času...
 a když vyjmenovávali konkurenci oné A8, tak vzpoměli Jaguar XJ, BMW 7er a třetí už nevim, ale naštvalo mě, že Quattroporte ani nevzpomněli...
 a když vyjmenovávali konkurenci oné A8, tak vzpoměli Jaguar XJ, BMW 7er a třetí už nevim, ale naštvalo mě, že Quattroporte ani nevzpomněli...  experti oslavujícií VW grupe.....
 experti oslavujícií VW grupe..... 
j pravda, za tam z potravin sezenes vse (lidl, tesco a ted i kaufland), ale pro něco na praci abys jel bůhvíkam (cti do hradce)...Franik píše:...
Tak tam je to úplně typický, Škoda über allesmaara77 píše:v sobotním autosalonu...experti oslavujícií VW grupe.....

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host