ja prave takycoyote píše: věřím tomu co vidím...

ja prave takycoyote píše: věřím tomu co vidím...
Tak on pohled člověka, co si koupil plynatou limuzínu vyšší střední třídy za 30 tisíc a "kupodivou" se mu to sype také není dvakrát objektivníRichie píše:tak dobrevidim, ze objektivni pohled na fanouskovskem foru asi ocekavat nemuzu
ale co jsem cekal ze ?
no koupil jsem ji za 50 a cca 60 do ni nacpal a hlavne to neni moje prvni italske auto...ale urcite posledniNadkachna píše:Tak on pohled člověka, co si koupil plynatou limuzínu vyšší střední třídy za 30 tisíc a "kupodivou" se mu to sype také není dvakrát objektivníRichie píše:tak dobrevidim, ze objektivni pohled na fanouskovskem foru asi ocekavat nemuzu
ale co jsem cekal ze ?
jasne jasneSpek1978 píše:Já mám dva Italy a jsem naprosto spokojenej. Tabulku si strč do
Přesně tak, víc nemá cenu řešit.Spirpin píše:Interpretace výsledků TÜV (čili naší STK) jako míra spolehlivosti vozu je naprosto mylná. Zjištění TÜV/STK vypovídají pouze o péči majitele o vozidlo a o jeho přípravě na kontrolu, o ničem jiném! O skutečné spolehlivosti vypovídají pouze dlouhodobé testy. Dělá je třeba německý AutoTip (na 100 000 km) a jeho velmi zajímavé výsledky jsem už sem kdysi dával (teď je nejsem schopen přiložit).
A myslíš, že na koncernu bys neměnil?Petr147 píše:Německá auta jsou obecně kvalitnější a lépe udělaná, tady není o čemjako já na 147 měním něco každý měsíc a už mě to nebaví...
Kubas píše:... naopak pro spoustu lidí je taková tabulka darem z nebes, protože pak jsou ojeté Alfy hezky levné a je radost je kupovat....
Nikoho netrápí, že se tam porovnávají auta, mezi jejichž narozením je rozdíl i 10 let?Ladis píše:Náhodou alfy mají na chvostu silnou konkurenci, která je i předběhlahttp://www.autorevue.cz/spolehlivost-ko ... horsi-alfy
lepší titulek by zněl: Dacia lepší VWHarous píše:A tohle je krásný případ do témetu o médiích. V titulku jasně odsouzená Alfa a Peugeot. Že je mezi nimi VW Golf se tak nějak neřeší...
Ja furt cekam az to auto alespon kloudne pojede, abych ho mohl strelit. Jak mam prodat auto ktere kloudne nejede ?Dallen píše:
Rici uz rok knuci, ale furt sem nikde nevidel zadny inzerat a nabidky na vymenu taky nic
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host