Teda nie tak este celkom

Nejde mi vlozit fotky.

....
  ....
 napravim to. Teda ak mas na mysli to, ze su take male
 napravim to. Teda ak mas na mysli to, ze su take male 

V 156tke ? wtf
 V 156tke ? wtf :D:D:D:D:D:D Asi mu nepalia dva valce .
:D:D:D:D:D:D Asi mu nepalia dva valce .To ale vypadá na originál Zender, na rozdíl od toho cirkusu, co tam má yesper... Pokud je to v pořádku, neni podle mě problém jezdit za 8 (po městě teda asi ne)..Danni píše:jj este tsale su male
http://www.autobazar.eu/sk/-id5718114.html
toto by nebola lepsia volba?
 , nahodou je pekna. Tie foto mi nechce ulozit vo vecsom rozliseni ale pokusim sa este o to. Docital som sa, ze to kolisanie teploty je vraj ok ale moze to mat na pricine aj termostat a cidlo teploty vody. No alfa jazdi jak pila a ten sound
 , nahodou je pekna. Tie foto mi nechce ulozit vo vecsom rozliseni ale pokusim sa este o to. Docital som sa, ze to kolisanie teploty je vraj ok ale moze to mat na pricine aj termostat a cidlo teploty vody. No alfa jazdi jak pila a ten sound  

ale ten zvuk stoji za vsechno
  ale ten zvuk stoji za vsechno  

A co se týče fólií, tak to půjde udělat i doma, jen je musíš rovně nastříhat a pak žehličkou důkladně přižehlit ke sklu, aby tam nezbylo moc bublin. Hlavně bych ale zatmavil přední okna, protože to pak zbytečně oslňuje sluníčko, vzadu beztak nikdo nesedí. Sám to na 164 mám zatmavený tak, že dovnitř není vůbec vidět. No a ven skoro taky ne... ale to nevadí
 A co se týče fólií, tak to půjde udělat i doma, jen je musíš rovně nastříhat a pak žehličkou důkladně přižehlit ke sklu, aby tam nezbylo moc bublin. Hlavně bych ale zatmavil přední okna, protože to pak zbytečně oslňuje sluníčko, vzadu beztak nikdo nesedí. Sám to na 164 mám zatmavený tak, že dovnitř není vůbec vidět. No a ven skoro taky ne... ale to nevadí 
 no toto ked sa zacne srat
 no toto ked sa zacne srat  s tou mukou do oleja to myslis vazne alebo si robis prcu ? Rovnako aj s foliami na predne skla ???  Motor vobec neklepe ide krasne az na ten vyfuk co huci jak slak
  s tou mukou do oleja to myslis vazne alebo si robis prcu ? Rovnako aj s foliami na predne skla ???  Motor vobec neklepe ide krasne az na ten vyfuk co huci jak slak 

Vyskusam polohrubu ta bude naj a este pridam vanilkovy cukor a kypriaci prasok do peciva
  Vyskusam polohrubu ta bude naj a este pridam vanilkovy cukor a kypriaci prasok do peciva  
 to je muzicka
 to je muzicka  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host