.Je mi srdcne jedno za kolik jezdim
 .Je mi srdcne jedno za kolik jezdim  .Ale s tim kompresorem myslim ze vypinat nebude,ale taky to nevim na 100%.Myslim ze to snad maj VW nejaky eco mod pro klimu a ta kompresor vypina...
 .Ale s tim kompresorem myslim ze vypinat nebude,ale taky to nevim na 100%.Myslim ze to snad maj VW nejaky eco mod pro klimu a ta kompresor vypina... .Je mi srdcne jedno za kolik jezdim
 .Je mi srdcne jedno za kolik jezdim  .Ale s tim kompresorem myslim ze vypinat nebude,ale taky to nevim na 100%.Myslim ze to snad maj VW nejaky eco mod pro klimu a ta kompresor vypina...
 .Ale s tim kompresorem myslim ze vypinat nebude,ale taky to nevim na 100%.Myslim ze to snad maj VW nejaky eco mod pro klimu a ta kompresor vypina...
 ale to je
  ale to je  

.
. 

Mám problém u mé 2.4 jtd 147 kw se mi rozsypala řemenice kompresoru klimatizace. Máte s tím někdo zkušenosti? Pod jakým kodem dílu by se dala najít atd. Moc děkuji
  Mám problém u mé 2.4 jtd 147 kw se mi rozsypala řemenice kompresoru klimatizace. Máte s tím někdo zkušenosti? Pod jakým kodem dílu by se dala najít atd. Moc děkuji  
 mam problem s digi klimou. Dnes jsem odpoledne nastartoval a na display se nic neukazalo jen jako by jel podsvit. Zkousel jsem jestli vubec jede a jede vse krom toho displaye, proste nic neukazuje. Nestalo se to uz nekomu?
 mam problem s digi klimou. Dnes jsem odpoledne nastartoval a na display se nic neukazalo jen jako by jel podsvit. Zkousel jsem jestli vubec jede a jede vse krom toho displaye, proste nic neukazuje. Nestalo se to uz nekomu? Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host