, obešel jsem tedy auto a poslouchal zvuky co jednotlivé senzory vydávají ze všech osmi senzorů se ozývá vysokofrekvenční pískání, ale jen ze sedmi se ozývá lupkání/praskání cca 3-4x za vteřinu. Z toho usuzuji, že bude nejspíš vadný jeden ze senzorů, kdyby to bylo kabelem tak by nejspíš ani nepískal? Co myslíte?
 , obešel jsem tedy auto a poslouchal zvuky co jednotlivé senzory vydávají ze všech osmi senzorů se ozývá vysokofrekvenční pískání, ale jen ze sedmi se ozývá lupkání/praskání cca 3-4x za vteřinu. Z toho usuzuji, že bude nejspíš vadný jeden ze senzorů, kdyby to bylo kabelem tak by nejspíš ani nepískal? Co myslíte? Dále by mě zajímalo, zda se nedá dostat k senzoru nějak naslepo, např. otvorem po vyndání mřížek (jde o senzor mezi SPZ a mřížkou chladiče), pokud ne nemá někdo nafocený postup sundání předního nárazníku? Zadní jsem tu našel, ale přední ne. Díky moc.

. Kazdopadne mam mrtvy parkovaci senzor/senzory (nepretrzite piskani) a chci se zeptat, jestli to jde resit tak, ze bych vydloubl ten nefunkcni origo a nahradil ho neoriginalem z nejake te sady, jestli by to ridici jednotka PS prekousla nebo jestli mam sehnat primo original? Jo a pocitejte, ze jako novy alfista budu takove dotazy mit porad
  . Kazdopadne mam mrtvy parkovaci senzor/senzory (nepretrzite piskani) a chci se zeptat, jestli to jde resit tak, ze bych vydloubl ten nefunkcni origo a nahradil ho neoriginalem z nejake te sady, jestli by to ridici jednotka PS prekousla nebo jestli mam sehnat primo original? Jo a pocitejte, ze jako novy alfista budu takove dotazy mit porad  

. P.S. - netreba kupovat origoš buzzer ale stačí hocaký na 12V
 . P.S. - netreba kupovat origoš buzzer ale stačí hocaký na 12V