nevíte někdo jakej je automat ve 166ce?Jestli je to podobný jako Selespeed nebo obyč.automat?

třeba stejné uložení kliky...je jasný, že je to V6..ale stejnej matroš a stejné vůle-takže stejná spotřeba oleje atd...ikdyž je pravda, že klika na tu spotřebu vliv mít nebudeHarous píše:A v cem vychazi V6 Turbo z R4 TwinSparku?
tak bylo by to logický, když je to V6...a taky by to bylo pak super...co se týče spolehlivosti-ale i o té jsem slyšel něco jiného. To že tam odejde turbo neberu-to je riziko všech turbo motorů.. Upřimně tak se potom omlouvám za milné info..jak jsem nakoupil, tak prodávám a když mi to řekne technik co leta dělal Alfy, tak tomu prostě věřim. Jinak jsem ve všech recenzí četl, že 2.0TB nebrat, že se jednalo spíše o záležitost prodeje pouze v itálii. Tak je mi divný, že kdybyby vycházel z 2.5 V6, že by měl tak pochybnou recenziHarous píše:Ten motor vychazi prave z 2.5 V6 a ne z TS...
A nepsal ty recenze Vaculik?kravitzUL píše:Jinak jsem ve všech recenzí četl, že 2.0TB nebrat, že se jednalo spíše o záležitost prodeje pouze v itálii.
To je pravda,ale 2,5 i 3,0 se čtyřmi ventily na válec mají svíčku na stejném místě jak 2,0TB a myslím,že zas tak složité tam nanamontovat turbo by asi nebylo...Kůrkyn píše:Tady jde spíš o umístění zapalovací svíčky než o vyplachování. U čtyřventilu je možné dát svíčku do vrcholu spalovacího prostoru - tam je pro ni nejvýhodnější místo, co se týče teplot a přístupu čerstvé směsi k ní.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů