Nedávno som montoval do 147 rádio a tiež mám BOSE

neporadil by mi prosim  niekto ako nato
  neporadil by mi prosim  niekto ako nato   prikladam schemu radia
 prikladam schemu radia 
mas to pekne spravene prosim ta kde si zohnal ten vymedzovaci ramček a za kolko,moje radio ma asi rozmer 18x10,3cmMiCo147 píše:Áno privedieš naň +12V ale nie trvalé, +12V SPÍNANÉ ináč by ti to vybilo baterku časom.
Nedávno som montoval do 147 rádio a tiež mám BOSE

.
.Vyreseno, viz zde vc. obrazku:JARV píše:V prisluslynm vlaknu pro 156tku to nejak nezije, tak to zkusim jeste zde. Mam 156tku SW s Bosem a origo Blaupunktem Travelstar Navi, ktery chci nahradit modernejsim (Pioneerem, ale to neni podstatny, je u toho dodavana ISO redukce). V kastliku mi nemeckej prodavajici nechal adapter pro aktivni audiosystem, kterej jsem zapojil, radio naskoci, ale z repraku ticho. Ty jsou OK (i zesilovac), s originalem hraly. Podle toho, co tu ctu, zrejme neni napajeni do zesilovace. Dokazete nekdo poradit, co kam prepojit?
Dva obrazky, jak to u me vypada, leva vetev, prava vetev, ze kterych vylezou dve velky ISA, ale co me zarazi - je tam jeste ten cervenej/ruzovej velkej konektor (na schematu nekde jinde ve foru oznacenej jako D, svislej vedle ostatnich ISO a miniISO, v nem jsou dva dratky, a tento tam nyni zustane nevyuzit, tzn. asi to nekam patri. Taky me trochu zarazi, ze z Alficky leze ISO A plny kabelu (vsech 8 vodicu), ale redukce Pioneeru jich pouziva jen pet ...
Dokaze me nekdo nasmerovat, nebo se na to prijet podivat? Rakovnicko nebo Praha.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti