To je chybný předpoklad. Jedeš normálně, jen se to odehrává v poněkud jiných rychlostech.Kubas píše: 4.1.2018, čtv 14:29jak to pak v reálu vypadá když chceš jet rychle na okreskách? pojedeš pořád jenom 2st. a 3st. a to mi přijde škoda....

To je chybný předpoklad. Jedeš normálně, jen se to odehrává v poněkud jiných rychlostech.Kubas píše: 4.1.2018, čtv 14:29jak to pak v reálu vypadá když chceš jet rychle na okreskách? pojedeš pořád jenom 2st. a 3st. a to mi přijde škoda....
Jj to jsem psal Já, 4 jsem radil někde 185 nebo tak nějak. Přitom 6 zase při běžných rychlostech točí zbytečně mocKubas píše: 4.1.2018, čtv 14:29 klidně o tom kecejte, v tomhle vlákně to má své místo.... vše má své pro a proti.... teď nevím kde jsem to četl nebo kdo mi to říkal, ale QV s manuálem jede na trojku snad 180 nebo možná ještě víc.... jak to pak v reálu vypadá když chceš jet rychle na okreskách? pojedeš pořád jenom 2st. a 3st. a to mi přijde škoda.... pokud má třeba to Subaru kvalty hezky nakrátko (jak se na takový auto sluší) tak pak je s tím řazením mnohem větší zábava....
Naopak naprosto souhlasím se vším. I když jak jsem si zvyknul, tak mě nějak tak už baví vyjíždět z vracecej na 1/3 plynu a hrát si s tím. Nebo naopak, když už se kolikrát jedou okresky , že ti prdel ustreluje kolem 160+, tak je ten výkon super, že prostě pridáš a ten lehký drift si tím můžeš kontrolovat nebo ho spíš podržet a gumy se ti hned nechytnou a nepřijde nežádoucí adheze pneumatik následné vrtění sekenjiro píše: 4.1.2018, čtv 15:31 No ona to prave zabava moc nebyla s tim manualem (alespon pro me osobne) ani na tech okreskach. Kdo zna napriklad Beroun-Karlstejn-Mnisek nebo Brezanske udoli-Tocna, tak tam jedes 80% casu na 2 nebo 3st, sem-tam se podari na delsi rovine 4ka. Ono taky logicky kdyz to auto ma jet 300 km/h a mas k dispozici 6 rychlosti, tak uz musis hledat kompromis ve zprevodovani.
Dalsi vec je, ze tech 500hp je nekdy proste uz moc - drtivou vetsinu zatacek vyjizdis max na 1/3 plynu a musis se hlidat, abys to neprehnal. Me osobne to vadilo a byl to duvod, proc jsem koupil levnejsi Super a zbytek penez "investoval" jinam. Proto mi chybi, V6 RWD verze kolem 350hp s vypinatelnym ESP. Ale to uz je uplne mimo tuto debatu a je to jen muj osobni nazor, ktery chapu, ze vetsina lidi nebude sdilet.
tak kdy budes kupovat QV?hand_ktm_AR píše: 5.1.2018, pát 20:45 Doporučuji kryptoměny Já dal na jednoho Angličan a kterého jsem omylem potkal na vánočním večírku a furt mluvil o ryplu tak jsem nakoupil za 35000 před dvěma týdny a teď mám desetinásobek, Bitcoin a etherumm je taky dobrý ale stoupnou minimálně na dvojnásobek za rok Takže to chce větší kapitál ale určitě jistější než Sportka
Havárkou nestraš, to neplánujuHarous píše: 8.1.2018, pon 19:15 No zatím to vypadá, že jediný QV ze zdejších Giulií se dožije první garančky bez nutnosti předčasný návštěvy servisu.![]()
QV bych se nebál ohledně nájezdu, ale spíš ohledně stavu karoserie po nehodách. A taky si nedělám iluze, že to auto bude někdy levný. Zrovna QV si podle mě bude cenu držet možná líp než M3. Bude to taky dost o prodaných kusech.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti