:)teda doufam
  :)teda doufam  to uz poradne nevim
  to uz poradne nevim  mrknu na to...ja myslim ze po vykopeni toho zapalovače to svitilo
 mrknu na to...ja myslim ze po vykopeni toho zapalovače to svitilo 
 :)teda doufam
  :)teda doufam  to uz poradne nevim
  to uz poradne nevim  mrknu na to...ja myslim ze po vykopeni toho zapalovače to svitilo
 mrknu na to...ja myslim ze po vykopeni toho zapalovače to svitilo 
 je tam diotka 1,2w zespoda zapalovač...je treba sikvne vyloupnout ten cely vyklopny drzaček zapiku a ze spoda je dioda..
 je tam diotka 1,2w zespoda zapalovač...je treba sikvne vyloupnout ten cely vyklopny drzaček zapiku a ze spoda je dioda.. (tj jen ze srandy
 (tj jen ze srandy   )
 )  naklady cca max 100kč a to mi zbylo este tak najedno bo to prodavaji jen bMetry...uz 2roky klid
  naklady cca max 100kč a to mi zbylo este tak najedno bo to prodavaji jen bMetry...uz 2roky klid  100% funkčnost a možna i lepčí svitivost
 100% funkčnost a možna i lepčí svitivost 
 na www.pekidi.com
 na www.pekidi.com
Mel jsem neco podobneho na 1.9 110kw, bylo mi receno axialni vule na turbu. Je pravda ze po repasi to zmizelo. Pokud je to takove flitrovani a trepe ti to i s hadici od intercooleru (poznas na miste), tak je to asi ono....Paul píše: 1.4.2019, pon 19:41 Mel bych dotaz k divnému zvuku, který vychazi pravděpodobne od turba.. Při přidání plynu a pomale jizde tlak turba vyleti cca nad 0.8bar a při poklesu tlaku je slyset divne zasramoceni ,,fufufufu.."... dela to i pri vyšší rychlostech, ale nejvice to jde slyset pri pomale jízdě. Ztratu vykonu nepozoruji. Muze byt turbo opotrebovane a projevuji se tak jeho vůle? Diky za rady.
 Díky za kadou pomoc. Jinak zbytek interieru je šedá s kombi šampaně.  Stříbrná to není, je to takové lehce do hnědá-zlatá ?
  Díky za kadou pomoc. Jinak zbytek interieru je šedá s kombi šampaně.  Stříbrná to není, je to takové lehce do hnědá-zlatá ?  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti