razorcz91 píše: 23.1.2020, čtv 09:33 Mám sériový podvozek na spideru, ale stejně si najedu na nějaký dřevo, aby to bylo víš a pak to zvednu většinou za nápravnici a pod ty body dám kozy a hotovson

razorcz91 píše: 23.1.2020, čtv 09:33 Mám sériový podvozek na spideru, ale stejně si najedu na nějaký dřevo, aby to bylo víš a pak to zvednu většinou za nápravnici a pod ty body dám kozy a hotovson

Kola jdou do světa, kdyby měl někdo zájem tak dejte vědět a udělám vám pěknou cenu.
 Kola jdou do světa, kdyby měl někdo zájem tak dejte vědět a udělám vám pěknou cenu.
 Nakonec jsem sehnal 17' OZ Avior se správnou roztečí i ET takže ideál ... přeju dostatek trpělivosti.
 Nakonec jsem sehnal 17' OZ Avior se správnou roztečí i ET takže ideál ... přeju dostatek trpělivosti.
Na bazoši po půl roce hledání těch Barok
 Nějaká slečna pravděpodobně vypakovala přítele z domu a kola jí zůstaly v garáži
  Nějaká slečna pravděpodobně vypakovala přítele z domu a kola jí zůstaly v garáži   Radši ti ani neřeknu co jsem za ně dal a to jsem se o ně musel bít, když jsem jí volal tak prej že kola už jsou prodaný a že jí volalo už asi 15 lidí, říkám dám o litr víc, zítra u vás bude stát dodávka s prachama a banboniérou, no a už byl kocour f troubě
  Radši ti ani neřeknu co jsem za ně dal a to jsem se o ně musel bít, když jsem jí volal tak prej že kola už jsou prodaný a že jí volalo už asi 15 lidí, říkám dám o litr víc, zítra u vás bude stát dodávka s prachama a banboniérou, no a už byl kocour f troubě  

, potřebuju ten vyfuk na svém spideru taky víc otevřít
, potřebuju ten vyfuk na svém spideru taky víc otevřít  je to až moc tichý
 je to až moc tichýDík, mám ten stejnej design i v obyváku, ale jako konferenční, nechceš ho?

Ber to, za ty prachy je to prakticky zadarmorazorcz91 píše: 29.1.2020, stř 11:53 Mám tento poslední díl ragazonu v košíku, potřebuju ten vyfuk na svém spideru taky víc otevřít
je to až moc tichý
 Jak máš zbytek výfuku teďka? Já to nasadím a podle zvuku možná vezmu i ten středovej díl s malým tlumičem.
 Jak máš zbytek výfuku teďka? Já to nasadím a podle zvuku možná vezmu i ten středovej díl s malým tlumičem.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti