Tak jsem si v listopadu konečně udělal radost a koupil si 159. Není to zrovna top kus, a štve mě to víc, když vidím, jak teď ceny šly dolů, ale to jsem tehdá nemohl vědět. Alfa trpěla a trpí klasickými neduhy 159. Dveře klapou až hrůza, servo křičí, prasklá stahovačka a prasklá pružina.

- Na letišti v Ralsku
Hned v listopadu jsem měnil termostat, než se jelo na hory. Tam jsem zjistil, že to auto hrozně rychle topí, vzhledem k tomu, že to je nafta. Taky jsem chytl v akci výbojku do xenonu, tak mám jednu novou, ať to trochu svítí.
V prosinci se dělaly zadní brzdy a desky (obojí od TRW).
Jak se oteplilo a vzhledem ke koronaviru se udělalo víc času, vrhl jsem se na výměnu kapaliny do serva. To, co jsme tahali, se nedá nazvat jinak než "bahno". Teď je tam zelená tutela, o dost se to zlepšilo, ale k tichu to má ještě dost daleko. . Taky jsem vzal nový kabinový filtr, ten starý už měl něco za sebou a když jsem to viděl, co tam je špíny..

- "bahno"
Dneska jsem montoval nové prahové lišty, protože ty staré už nedělaly tolik parády a za 600 mi to přišlo jako solidní kup.

- Před

- Po
Do budoucna bych chtěl vyměnit koberec, ten už má něco za sebou a přijde mi, že je zkrácenej u středového panelu (nebo celej interiér z černý kůže do světlý kůže/textil

), k tomu přední brzdy, prasklou pružiny, liťáky a tak dál. Teď v nejbližším výhledu je nástřik třmenů, akorát se pořád rozmýšlím, jakou barvu na to. Mně se líbí žlutá s černými nálepkami. Máte někdo lakovaný brzdy, třeba na červeno?