nechám sa prekvapiť
 nechám sa prekvapiť 
 nechám sa prekvapiť
 nechám sa prekvapiť 

keď som sa v tom v nedávnej dobe hrabal tak mi ho tiež zaplo a zľakol som sa keď mi auto zrazu na križovatke skapalo
 keď som sa v tom v nedávnej dobe hrabal tak mi ho tiež zaplo a zľakol som sa keď mi auto zrazu na križovatke skapalo   

Ale už tu jsem víc jak rok a půl (pracuju a bydlím tu), a teoreticky auto bych si měl přehlásit po půl roce pobytu (max do roka od příjezdu, už tak se na mně zle dívali na celním úřadě, když sem chtěl pro místní dopravní inspektorát potvrzení, že nemusím platit spotřební daň při dovozu
 Ale už tu jsem víc jak rok a půl (pracuju a bydlím tu), a teoreticky auto bych si měl přehlásit po půl roce pobytu (max do roka od příjezdu, už tak se na mně zle dívali na celním úřadě, když sem chtěl pro místní dopravní inspektorát potvrzení, že nemusím platit spotřební daň při dovozu  ).
).

A červená barva určitě přidá trochu výkonu
 A červená barva určitě přidá trochu výkonu  ) + taky výměna zadních tyček stabilizátoru. Jen s těmi Eibachy to byla trochu zábava, bo jsou o cca cm kratší, takže si nechtěly správně sednout na zarážky v ramenech, ale nakonec se nějak podařilo. Jen to sedí trochu níž, než sem čekal
) + taky výměna zadních tyček stabilizátoru. Jen s těmi Eibachy to byla trochu zábava, bo jsou o cca cm kratší, takže si nechtěly správně sednout na zarážky v ramenech, ale nakonec se nějak podařilo. Jen to sedí trochu níž, než sem čekal  Standardně mám ten snížený paket z výroby (-2cm tuším), tak sem čekal +- tak nějak stejně (Eibach má mít -2,5cm) a zdá se mi to ještě níž
 Standardně mám ten snížený paket z výroby (-2cm tuším), tak sem čekal +- tak nějak stejně (Eibach má mít -2,5cm) a zdá se mi to ještě níž  

), no ale samozřejmě to nemohlo jít jednoduše:
Poslední výměnu dělal vyjímečně servis, jak čistili olejovou vanu a evidentně měl někdo hodně síly
), no ale samozřejmě to nemohlo jít jednoduše:
Poslední výměnu dělal vyjímečně servis, jak čistili olejovou vanu a evidentně měl někdo hodně síly  (ten šroub tak ale vypadá po asi hodině a půl různých snah ho povolit) Takže poprvé jsem musel sáhnout po odsávačce (bohužel svářečka po ruce nebyla, příště mně to už ale nemine).
 (ten šroub tak ale vypadá po asi hodině a půl různých snah ho povolit) Takže poprvé jsem musel sáhnout po odsávačce (bohužel svářečka po ruce nebyla, příště mně to už ale nemine). 
 , co k tomu ty lidi vede
 , co k tomu ty lidi vede  . (na netu je spousta videí, jak to rvou pistolí, a náramně se u toho smějou
 . (na netu je spousta videí, jak to rvou pistolí, a náramně se u toho smějou  )
 ) , jako člověk
 , jako člověk  .
 .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti