Giulietta nejde uzamknout
Giulietta nejde uzamknout
Ahoj dnes jsem opravoval na straně řidiče otevírání kličkou,utržené očko na lanko,nějak jsem to zmaknul poskládal zpět ,odjel.jsem to projet chci pak zamknout auto zamkne se a hned odemkne,to stejně při zamknutí zevnitř a to stejné při zamknutí klíčem ,všechny dveře dovřené .Tak nevím , nemůžebto být tím ,že jsem to lanko dveří nejoriginálně drátkem spojil s kličkou a třeba to lanko trochu jakoby potahnul ve směru otevření dveří .Muže být v zámku nějaké cidlo, které by myslelo že se vlastně dveře otvírají ,tudíž odemyká auto.To myslím samozřejmě klíčku i řidiče.
Re: Giulietta nejde uzamknout
Rozebraný jsem zámek ještě neměl, ale při čtení prvních řádků mě hned napadlo to samé, jestli si to při natahování trošku víc nenapnul a zámek teď nedokáže zapadnou úplně do zamčené pozice a proto se zas hned otevře. Ale je to jen takový můj první myšlenkový pochod na první dobrou.
Alfa Giulietta 1.4T MA 125kW TCT rv. 2016
ex. Alfa 159SW 1.9 JTDm 110kW Q-Tronic rv. 2006
ex. Alfa 156SW 2.5 V6 140kW rv. 2000
ex. Alfa 159SW 1.9 JTDm 110kW Q-Tronic rv. 2006
ex. Alfa 156SW 2.5 V6 140kW rv. 2000
Re: Giulietta nejde uzamknout
Ahoj ano,dnes jsem to znovu rozebral,opravdu lanko bylo příliš přitažené,udělal jsem si rysky na lanku a zaaretoval to,aby to bylo ok.Uz to funguje,cekam na novou kliku a lanko,ale myslím že výměna lanka bude "porod "bude se muset odnytovat ten plech ve sldvetich pod tapecirem,na kterém drží stahovačka a pak až odsrouvat samotny zámek a vyměnit lanko.Zatim problém vlákna vyřešen .