Ovládání vyhřívání máš na sedadle, takže potřebuješ jen 12V v dostatečném průřezu vodiče, protože to dost papká, když máš mít ten správný pocit, že ses pochcal. Tak se koukni pod sedačku, jestli tam něco netrčí a proměř to Voltmetrem.
Pro mě osobně by ohřev zadku nebyl rozhodujícím kritériem výběru. Důležitější je opotřebení sedáku a opěradla řidiče a úplně TOP je elektrické nastavení + 3 paměti. Tohle mi na mojí TBI chybí. Navíc to topení má tendenci se trhat, jak je vidět z historie vlákna.
nefunguje vyhřívání sedáku
Re: nefunguje vyhřívání sedáku
AR 159 SW 1.75 TBI Ti
ex AR 159 SW 1.9 16V JTD
ex AR 159 SW 1.9 16V JTD
Pre mňa tiež neni ohrev rozhoducjúcim, ale keď už tam je. Kvoli farbe mením, mám béžovú alcantaru ale má tam byť sivá. Teraz sú na bazoši nejaké full elektrické sedačky koženné sivé tak to pôjdem asi pozrieť. Aj keď som skeptický voči stavu, na fotke vidno opotrebenie peny, nie kože, ale mám to kúsok...
Preto sa pýtam či sa dá full elektro sedačka zapojiť do auta ktoré má manuál ovládanie. Popravde, radšej by som sedačky s manuálnym ovládaním ako s elektro.
Preto sa pýtam či sa dá full elektro sedačka zapojiť do auta ktoré má manuál ovládanie. Popravde, radšej by som sedačky s manuálnym ovládaním ako s elektro.
AR 159 1.9 8v (12/2005) tichý pohodlný leňochod na jazdenie do práce
AR 156 2.5 v6 (06/2001) nezameniteľný dizajn a zvuk motora TOP
Honda XR600 R 1997
KTM 950 Adventure S 2005
Babetta 228 + 210
IG: dusko.B_
Honda XR600 R 1997
KTM 950 Adventure S 2005
Babetta 228 + 210
Bych se na to vysral. Pro me teda vyhrev sedadla je jeden z rozhodujicich faktoru pri vyber auta. Bez toho uz si auto na zimu nedovedu ani predstavit. Je to pro me asi stejne dulezite jako klima. Ale zpet k veci. To co je na fotce je tak na kompletni renovaci samotneho sedaku a urcite i kuze. Pri takovem stavu bych byl hodne prekvapeny, kdyby samotny vyhrev fungoval a nebyl uz prosezeny. Ale temer vsechno se da opravit, zalezi jen za kolik.
Fiat Tipo 1.7D - nezapomenu na jedno z nej. auticek.
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
Ahoj, nevím o nikom, kdo by takto měnil sedačky, takže moje rada je klasická. Hledej na Allegro a jinde fotky těch elektrických sedaček. Zaměř se na detail, kde je vidět propojovací konektor. A pak si prolez svoji káru, jestli pod sedačkou takový nezapojený konektor najdeš. Ale jak už jsem psal. Pokud jsi trochu zručný, stačí natáhnout pod sedačku 12V zpod palubky, veškeré ovládání je na té sedačce.
A souhlasím se Swoopim, já tyhle sedačky měl a takhle vypadali po najetí 400kkm. Vyhřívání přestalo topit někdy kolem 200kkm, klasika, zlomený vodič ve vyhřívací dečce.
A souhlasím se Swoopim, já tyhle sedačky měl a takhle vypadali po najetí 400kkm. Vyhřívání přestalo topit někdy kolem 200kkm, klasika, zlomený vodič ve vyhřívací dečce.
AR 159 SW 1.75 TBI Ti
ex AR 159 SW 1.9 16V JTD
ex AR 159 SW 1.9 16V JTD
Tiež to tak vidím že sa na to vyserem, ale idem kvoli pár lištám a odišiel mi odpor vnútorného ventilátora tak aj ten vezmem...písal som tomuto, neodpovedá už dva týždne a po polsky neumim.
https://allegro.pl/oferta/fotele-kanapy ... 7206741292
https://allegro.pl/oferta/fotele-kanapy ... 7206741292
AR 159 1.9 8v (12/2005) tichý pohodlný leňochod na jazdenie do práce
Honda XR600 R 1997
KTM 950 Adventure S 2005
Babetta 228 + 210
Honda XR600 R 1997
KTM 950 Adventure S 2005
Babetta 228 + 210