ja sem zastancem toho ze do tohohle se fakt vrtat nebudu, abych pul dne to rozebiral a zase skladal dohromady :-) me spis toci ze mi nefunguje podsviceni hodin na stredovym panelu, ale na to se podivam pri nejblizsi prilezitostiPosi155 píše:Kůrkyn má pravdu,aby jsi se k tomu moturku dostal,musel by jsi sundat kastlík,plast pod kastlikem,popelnik,klima panel a check a jeste nejaký trubky topeni,ale to je v pohode.Pak samozrejme v motorovem prostoru hadice od vody a klimy(vse utece,nova napln).Sehnat funkcni motorek je docela zahul,vetsina je jich v cudu,ale treba budes mit stesti.Nevim,kolik stoji,mohl bych zjistit,neni problem.Ale udelat to take neni problem.Kazdy se na to radsi vyprde,ale jsem zastancem toho,ze kdyz uz to tam je,tak at to funguje.Myslim,ze by to urcite pasovalo i ze 145,146 atd.(mluvili jsme spolu na ČB srazu,šeda 155ka)
diky nekdy se do toho pustimPosi155 píše:Sundat to není problém,po otevření popelníku a vyndání ho,tak když se nakloníš ,tak v horní části jsou tři malí křížáky,ty sundáš a check panel i s hodinama je venku.Odkonektorujes to(jde to pekne naprd,ale dá se to)tak pak odmontuješ zase ty malé křížáky,asi 6ks,které vidíš a sundáš tu bílou čás a jseš na hodinách,ty se také dají sundat z toho panelu.Já bych si vyměnil všechny žárovky,když už by jsi to měl rozdělany,jak se ti bude chtít,jedna je zajímavě umístěná,uvidíš sám.Hodně štěstí
No jo,je to jasnýtomas155 píše:Rozebrat ty panely je maličkost, jen musíš dát bacha na jejich uchycení, jsou namontovány jakoby jeden pře druhý a ty packy, na kterých to drží se snadno lámou. Ten dobytek přede mnou jich urval docela dost, ale sekunďák to zachránil
Tak to je nejlepší oprava,co jsem kdy slyšel s tou děravou podlahou.tomas155 píše:Díky za vyčerpávající popis.Já jsem to sundal úplně všechno přesně jak jsi napsal, ale na ten kryt toho radiátoru už jsem nepřišel, takže jsem usoudil, že budu muset rozbourat i zbytek, abych se na to dostal. Tak jsem to zase nandal nazpátek.
Problém bude asi přesně ten co popisuješ. Neteče to moc a ani voda se z expanzky nestrácí. Hadice by tekla víc a asi by se už protrhla.
No předchozí majitel to opravil tím, že provrtal podlahu. . . A udělal suprovej kobereček aby to prodal a nic nebylo vidět.![]()
Plánuju na jaro vyměnu chladiče a při tý příležitosti vyřeším i toto.
Fakt dík, už se toho aspoň nemusím bát.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host