Mám v podstatě ten samý problém jako ty, a nehraje roli, že mám benzínovou AR159. Ztuha jdoucí řazení 1,2,3 a opačně, při rychlejším zařazení se ozvou zuby. Podle mě to bude spojkou. Budu řešit po novém roce v záruce. Je to pro mě zatím jediné zklamání z AR159Adamsquare píše:Jeden takovej dotaz na majitele 2.4 s manualní převodovkou. Trošku dost zápasim s řazením mezi 1 a 2 rychl. stupňem. Jde to celkem ztuha a rychlejší řazení znamená automaticky škubnutí a dojem, že jdu přes zuby. Všechny ostatní stupně jsou v pohodě. Největší problém je při nízkých otáčkách, to někdy řadim i několik vteřin aby to bylo "ladně"![]()
Je to jen u mě, nebo to dělaj všechny?
No to by bylo nepříjemný, protože já už jsem po záruce. Raději bych se smířil s tím, že je to vlastnost a mají to všichnilimach píše:Mám v podstatě ten samý problém jako ty, a nehraje roli, že mám benzínovou AR159. Ztuha jdoucí řazení 1,2,3 a opačně, při rychlejším zařazení se ozvou zuby. Podle mě to bude spojkou. Budu řešit po novém roce v záruce. Je to pro mě zatím jediné zklamání z AR159
xjohny píše:Musím se doznat, že mi jde řazení taky trochu ztuha.
dostala garančku takže nový olej, filtry a navíc nový gumičky do stěračůMilan+ píše:Co chystáte pod stromeček svým miláčkům
Nenastavuju, na jaře a na podzim to mám trvale na 1, teď v zimě pořád na 2. Trojku jsem zkusil jen jednou na chvilku. Ale to ohřívání prdele je docela fajn...Milan+ píše:Sibiřská zima právě řádně prověřuje naše kočáryjezdím denně a zatím to vypadá, že i v tomto nečase Alfuška obstojí
pokud máte vyhřávání sedaček na jaký stupeň po nastartování nastuvujete?
Může to být i alternátor nebo napínací kladka- hlavně že nám to jezdíxjohny píše:Krom zamrzlých ostříkovačů a ruční brzdy zatím funguju. Ovšem při tomto zimním startování se vždy na chvilku ozve takový nehezký skřípavý zvuk, možná něco jako řemen. Dělá to jen, když mrzne, při teplotách nad nulou to nedělalo
Tohle mi dělalo minulou zimu, byl jsem s tím v servisu a tam mi měnili kapalinu v posilovači řízení, prý nařízení z Itálie. Od té doby mi to neudělalo, tak nevím, jestli to bylo tímxjohny píše:Krom zamrzlých ostříkovačů a ruční brzdy zatím funguju. Ovšem při tomto zimním startování se vždy na chvilku ozve takový nehezký skřípavý zvuk, možná něco jako řemen. Dělá to jen, když mrzne, při teplotách nad nulou to nedělalo
Hmmm, že by to dělalo zatuhlé servo? Jaký typ kapaliny přesně asi nevíš co?Ales159 píše:Tohle mi dělalo minulou zimu, byl jsem s tím v servisu a tam mi měnili kapalinu v posilovači řízení, prý nařízení z Itálie. Od té doby mi to neudělalo, tak nevím, jestli to bylo tím
Hmm, tak to opravdu nevímxjohny píše:Hmmm, že by to dělalo zatuhlé servo? Jaký typ kapaliny přesně asi nevíš co?Ales159 píše:Tohle mi dělalo minulou zimu, byl jsem s tím v servisu a tam mi měnili kapalinu v posilovači řízení, prý nařízení z Itálie. Od té doby mi to neudělalo, tak nevím, jestli to bylo tím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti