.. ale cenovy rozdil vidim 5l WR 1655 vs. 5l TD 1300... tak asi neumim pocitat
 ano, proto jsem chtel odpovedi typu a) až g)

..budiz prijata Kejmlekejml píše:sors: na litrovém balení to tak je. Nestudoval jsem ceník, přijmi omluvu, prosím.

..toz jsem se, zda se, rozhodnul..Ferro píše:Dal bych tam celoročně Selenii Turbo Diesel 10W-40 výměnný interval po 10k km a musí to šlapat.
K tomu servisu bych napsal jen to, že pokud máš dobrý reference tak bych se nebál to k nim dát jen u rozvodů bych si pohlídal jestli maj přípravky.
 akorat nekdo tu psal, ze do toho dal nejake aditivum, ale nejak nevim, co existuje za aditiva do mot.oleje (nejaky Ekolube?)... k tomu servisu, Lennys tam leji nejakej Castrol za par Kč, radsi jsem si to tu chtel tak nejak overit.. bych s tim jeste treba 100tis. rad najel, cili mi jde o dlouhodobe prospesne reseni  [-o< ..
  akorat nekdo tu psal, ze do toho dal nejake aditivum, ale nejak nevim, co existuje za aditiva do mot.oleje (nejaky Ekolube?)... k tomu servisu, Lennys tam leji nejakej Castrol za par Kč, radsi jsem si to tu chtel tak nejak overit.. bych s tim jeste treba 100tis. rad najel, cili mi jde o dlouhodobe prospesne reseni  [-o< .. 

..akorát mi vzlíná olej u zpátečky turba (nevíte co to tak stojí ta hadička?)
 ..akorát mi vzlíná olej u zpátečky turba (nevíte co to tak stojí ta hadička?)
 ) s tím, že to Alfičce určitě neublíží a zítra ho tam chci nalít, tak teď nevím, doufám, že jí to neublíží, nebo radši rychle běžet pro Selenii? Určitě ho tam teda nenechám víc jak 10 tis. km
 ) s tím, že to Alfičce určitě neublíží a zítra ho tam chci nalít, tak teď nevím, doufám, že jí to neublíží, nebo radši rychle běžet pro Selenii? Určitě ho tam teda nenechám víc jak 10 tis. kmEneck155 píše:s tím Castrolem jsi mne trochu vystrašil, bo brácha mi z práce přinesl Castrol Magnatec 10 W 40 (samozřejmě hodně levně) s tím, že to Alfičce určitě neublíží a zítra ho tam chci nalít, tak teď nevím, doufám, že jí to neublíží, nebo radši rychle běžet pro Selenii? Určitě ho tam teda nenechám víc jak 10 tis. km

/a to byl "pan mechanik.. bohužel už nedělá../.
    /a to byl "pan mechanik.. bohužel už nedělá../. 

pak tu ležérnost chápu, jinak ale laxnost není na místě
 pak tu ležérnost chápu, jinak ale laxnost není na místě

konečně motor by se měl točit jen tak dlouho, aby se nezastavil řetěz výroby a spotřeby--motory který vydržej 500tis se líbí mně, no chápu že při masovým přístupu tohohle druhu by si průmysl lehnul.. masa dělá statistiku a obrat--
 konečně motor by se měl točit jen tak dlouho, aby se nezastavil řetěz výroby a spotřeby--motory který vydržej 500tis se líbí mně, no chápu že při masovým přístupu tohohle druhu by si průmysl lehnul.. masa dělá statistiku a obrat--
 a pokud provozuješ Golfa nebo Schade, můžeš celkem dát na to co povídá, ale až přidřeš, "zbystříš" a budeš selektovat--řeči teoretiků jsou akorát tak
 a pokud provozuješ Golfa nebo Schade, můžeš celkem dát na to co povídá, ale až přidřeš, "zbystříš" a budeš selektovat--řeči teoretiků jsou akorát tak 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host