Řeči se mluvěj a motor točí...

konečně motor by se měl točit jen tak dlouho, aby se nezastavil řetěz výroby a spotřeby--motory který vydržej 500tis se líbí mně, no chápu že při masovým přístupu tohohle druhu by si průmysl lehnul.. masa dělá statistiku a obrat--
vivat Černý -oleje.cz..
....Alfa GTV --zadřel na Castrolu 5W-40 3x za sebou, proč měnit olej, mechanik tvrdil že to spolu nesouvisí--po změně oleje za Selenia racing 10W-60 jako když utne... jasně, klid to je rozhodně náhoda...
...Ben/GTV/ zadřel po nalití čerstvý Selenia 20K 10W-40 pod plným plynem 2.0 T.S. po 300km,olej jak voda, přestal mazat--od té doby Selenia racing 10W-60.. bez problému..určitě teplotní rezerva je k hov.nu ..když tomu šlápneš na krk...
...dávej a doporučuj 5W-40 ale chovej se podle toho--a nešlapej tomu na krk...
...Osobně jsem "udělal" Castrol txt 5W-30 v Z3-bávu tak, že šla bílá mlha z vejfuku jak to šlo podle kroužků nahoru, MYSLEL JSEM, ŽE TO BLAFLO, HODIL JSEM TO NAKRAJ A VYTÁH JSEM ŽENU ZE SEDADLA-KOUKALA JAK BLBÁ, MYSLEL JSEM ŽE SE ODPAŘUJE BENÁL Z PRASKLÝ HADICE A POLETÍ TO...kdyby to v tu chvíli dávno nejelo jen na Bishop 460-G co tam byl nalitej, dělkal jsem generálku... přilil jsem do tý převařený břečky od Castrolu PO SCHLADNUTÍ/přestalo to prakticky maszat/ litr Agip sint 2000 10W-40, což byl jedinej ester olej kterej se na pumpě daL SEHNAT A PO NASTARTOVÁNÍ do 10vteřin bylo po kouři./.z vejfuku../. ujel jsem ten den na tuhle olejovou mixáž 300km a pak odkalil a dal novej olej
-motor OK--točí se ještě dnes--tohle není reklama na Bishop 460-G--nejsem distributor..
....Ty kecy Černýho--všechno v regálu dobrý--- vycházej prakticky z toho, že chce dál
sedět na katedře

a pokud provozuješ Golfa nebo Schade, můžeš celkem dát na to co povídá, ale až přidřeš, "zbystříš" a budeš selektovat--řeči teoretiků jsou akorát tak
na dvě věci- ale to do Alfy nenaleješ...
....Od Černýho keců na oleje.cz ke kvalifikovaný "údržbě" zatěžovanýho T.S. je předlouhá cesta..lemovaná zadřenejma motorama
Stačí přijmout co praví výrobce v manuálu--to je pro "blbý"--- ostatní musej použít "rozum" a pak mohou najít "kvalifikovanou náhradu" --
mates147--buď v klidu-do Feldy leju minerál z Liedla.. máš recht