Ja man na 16 a po 5 minutach stelujem na 22 az 24- zalezi kolko je vonku.

Stejny problem, ale me ke vsemu tomu vrceni cirkularky, jeste jakoby cuka motor. Obavam se, ze kompresor bude asi pridreny. Nema nekdo zkusenost nebo kompresor na prodej? Dik, Oskar.Tanguero píše:Potvrzuju, že to mám stejně jako ssvd, po doplnění chladiva se cirkulárka omezila o cca 80%, ale občas se ozve. Předpokládám, že by to vyřešil nový kompresor, ale zatím to není priorita. Lednička taky vrčí, když běží, tak to dál neřeším.
Najdi někoho kdo má ten stroj na plnění klimy, trochu tomu rozumí a bude mít chuť se ti věnovat. Nech si tam dát dvojnásobek oleje místo 10g dej 20g (nevím přesně ani hodnotu ani jednotku v které se to udává ale myslím že je to také v gramech). Napusťte chladivo na 550g a jezděte, když se ozve cirkulárka odeberte tak cca 30g chladiva a jezděte, jakmile se ozve cirkulárka, tak zase uberte. Když je velké horko může dojít k přetlakování chladícího systému vlivem velkého množství chladiva. Je to opačná situace než když je chladiva málo a projevuje se podobně. Kdyby si o nikom nevěděl zkus http://www.autozipo.cz/ s ním sem vyřešil klimu na 156/Lybře i na 159, fakt umí.Oskar píše:Stejny problem, ale me ke vsemu tomu vrceni cirkularky, jeste jakoby cuka motor. Obavam se, ze kompresor bude asi pridreny. Nema nekdo zkusenost nebo kompresor na prodej? Dik, Oskar.Tanguero píše:Potvrzuju, že to mám stejně jako ssvd, po doplnění chladiva se cirkulárka omezila o cca 80%, ale občas se ozve. Předpokládám, že by to vyřešil nový kompresor, ale zatím to není priorita. Lednička taky vrčí, když běží, tak to dál neřeším.
No tak tu zelenou srajdu tam dával, ale dělalo to test těsnosti systému a bez problémů. říkal, že kdyby byl únik, tak to ta mašina nezačne ani plnit a nenapíše, že je to OK. Ale taky řekl, že yase nějaký drobný únik nepozná...lukee píše:Většinou když se chladivo ztratí tak se dělá zkouška sondou kudy to utíká, popřípadě se společně s novou náplní napustí speciální zelená barva, která pak odhalí eventuélní netěsnost. To ti nedělali? Co jsem zatím měl možnost vidět, tak ve většině případů netěsní průchodka (taková hliníková kostka) mezi motorovým prostorem a kabinou.
No a kolik to tak stojí, nekupoval to už někdo?? Dá se to sehnat někde jinde než v Alfě a kolik se tam toho asi vleze?ssvd píše:Vysoušeč je schovanej vedle chladiče vpravo (pohled zpředu) takova trubka od zhora dolů, musi dolu nárazník. Správně by se měl měnit každé dva roky nebo tak nějak.
Mně to měnili před měsícem a stál 8 stovek a brali ho v Kelly.AND1 píše:No a kolik to tak stojí, nekupoval to už někdo?? Dá se to sehnat někde jinde než v Alfě a kolik se tam toho asi vleze?ssvd píše:Vysoušeč je schovanej vedle chladiče vpravo (pohled zpředu) takova trubka od zhora dolů, musi dolu nárazník. Správně by se měl měnit každé dva roky nebo tak nějak.
Díky.
presne tohle mi to zacalo delat, kdyz jsem to loni nechal naplnit v servisu, kam uz nechci (i z jinych duvodu) jezdit. jooo, chladilo to, ale sepnulo to, vypnulo, sepnulo, vypnulo, sepnulo.... na kurkynovu radu jsem to nasledne dal jinam, kde jsem byl rok pred tim a tam mi rekli: PREPLNENY! dali tam spravny mnozstvi a pak uz byl klid. klimoska si hlida maximalni i minimalni mnozstvi / tlak chladiva.kejzi1 píše:Ja v servisu nebyl,auto tam bylo jeste s puvodnim majitelem nekdy loni v lete.Kazdopadne klima chladi vyborne.Jinak to spina v deseti vterinovych intervalech cca.To znamena ze 10 vterin bezi,pak 10 vterin stoji a porad dokola :-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti