Zdarec, chlapi... včera jsem měnil rozvody a tak nějak jsem si vlastně chca... prostě jsem si pohl s rozdělovačem a nyní to časování mam nastavené jen tak podle oka a podle chodu motoru.
dělal jsem rozvody a nějak jsem byl zmaten z těch rysek na klice a při horní úvrati 1. válce, to jest na klikovce značka P a vačky na ryskách a neseděla mi akorad ryska rozdělovače. Když jsem to dělal na motronicu, tak prostě mi rysky seděly , tak jsem pravě proto potočil rozdělovačem.
No o co mi jde, nyní to nějak nastavené mám, ale je to prostě od oka. Doma mám stroboskop, ale na netu jsem nenašel nějaké přesné nastavení toho časování u L-Jetronicu. Teda něco jsem našel, ale má angličtina není tak dobrá abych to vše přesně pochopil.
Máte s tím zkušenosti, zdali třeba na volnoběh to má směřovat při zapalovaní na rysku klikovky P ? a jak s tím podtlakem od klapky jak je řízen ten rozdělovač? odpojit ho při nastavování či ne?
Andy mi poslal jednu stránku:
http://www.hiperformancestore.com/Ljetronic.htm
je to 9. odstavec a tam to popisuje, ale translator mě to prostě tak dokonale nepřeloží, abych to pochopil a přesně nevím, čím se mám řídit
EDI: ještě při tom nastavování je asi nejlepší natankovat natural 95 , někde na foru resili i casovani pro vyzsi oktanove cislo, ale to bych asi zatim neresil.