tak to by nemelo byt uz tak strasne...

nie, pretoze ten equalizer je v tom zosilovaciZip166JTD píše:A nešlo by nějak aktivovat EQalizer v ICS bez DSP ?
yesper26 píše:Do ri... dnes som si chcel namontovat zadne repro do plata, no po odmontovani plata som zistit, ze tam nemam tie plasty v com maju byt uchytene repraky. Mozem teda tie repro dat aj opacne, ze membranou navrch ? No budem musiet troska pripilit dieru lebo tam nevojdu. Repro nemam orig, no mam monacory 35W 4ohm sinus. Bude to hrat dobre ked ich dam opacne ?

, napisem potom ako to hra. Nechapem len preco ich vo vyrobe dali magnetom nahor.
, napisem potom ako to hra. Nechapem len preco ich vo vyrobe dali magnetom nahor. , mikrofon som uz pripojil. No ide mi len pravy predny reprak, co moze byt zle ? Fici aj bez anteny, len kabel od ICSky.
, mikrofon som uz pripojil. No ide mi len pravy predny reprak, co moze byt zle ? Fici aj bez anteny, len kabel od ICSky. nieeeeee, kupim si druhu sim, no je to haluz, nikdy predtym som v aute tel. nemal.
 nieeeeee, kupim si druhu sim, no je to haluz, nikdy predtym som v aute tel. nemal.
tohle mi to delalo minuly tyden...jedna z pojistek pod volantem to byla...ale nemusi to byt to samekraken331 píše:mechaniky mam odpojene obidve aj cd,aj navi,ked dam klimu je tam off

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host